travelterminal.net'e Hoşgeldiniz Lütfen giriş yapmadan önce aşağıdaki bilgileri okuyunuz.
Kullanıcı Sözleşmesi
Gizlilik Sözleşmesi
ÜYE GİRİŞİ
 
 
ÜYE KAYIT
 
 
Vietnam Vize işlemleri

Vietnam

VİETNAM VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR
Turistik Vize
1.
Pasaport ( Vizesi süresinin bitişinden itibaren 6 Ay geçerli olmalıdır )
2. 2 Adet Fotoğraf ( Arka fonu beyaz olmalıdır )
3. Otel Rezervasyonu
4. Satın alınmış uçak bileti
5. Banka hesap cüzdan fotokopisi
6. C1 davetiye
7. Vize Başvuru formu imzalanmalıdır ( Web sayfamızdan indirilmelidir ) 
8. Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )

Ticari Vize
1.
Pasaport ( Vizesi süresinin bitişinden itibaren 6 Ay geçerli olmalıdır )
2. 2 Adet Fotoğraf ( Arka fonu beyaz olmalıdır )
3. Faaliyet Belgesi
4. İmza Sirküleri
5. Ticari Sicil Gazete Fotokopisi
6. Vergi Levhası
7. Ticari Davetiye faxı yada maili
8. Otel Rezervasyonu
9. Satın alınmış uçak bileti
10. Banka hesap cüzdan fotokopisi
11. B1 Davetiye
12. Vize Başvuru formu imzalanmalıdır ( Web sayfamızdan indirilmelidir ) 
13.Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )

Türkiye’nin her ilinden pasaportlara Travel Terminal Vietnam vizesi alabilmektedir.

***Vietnam vize işlemleri için sizin konsolosluğa gelmenize gerek yoktur.

C1 Davetiyesi:
 Vietnamda ki seyahat acentaları tarafından çıkartırılan belediye onaylı davetiyedir.
B1 Davetiyesi: Vietnamda ki ticari ünvana sahip firmalar tarafından belediye onaylı davetiyedir.

Davetiyenin 1 nüshası Elçiliğe gönderilmeli, 1 nüshası sizde kalmalıdır.
Turistik Vize
1.
Pasaport ( Vizesi süresinin bitişinden itibaren 6 Ay geçerli olmalıdır )
2. 2 Adet Fotoğraf ( Arka fonu beyaz olmalıdır )
3. Otel Rezervasyonu
4. Satın alınmış uçak bileti
5. Banka hesap cüzdan fotokopisi
6. C1 davetiye
7. Vize Başvuru formu imzalanmalıdır ( Web sayfamızdan indirilmelidir ) 
8. Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )

Ticari Vize
1.
Pasaport ( Vizesi süresinin bitişinden itibaren 6 Ay geçerli olmalıdır )
2. 2 Adet Fotoğraf ( Arka fonu beyaz olmalıdır )
3. Faaliyet Belgesi
4. İmza Sirküleri
5. Ticari Sicil Gazete Fotokopisi
6. Vergi Levhası
7. Ticari Davetiye faxı yada maili
8. Otel Rezervasyonu
9. Satın alınmış uçak bileti
10. Banka hesap cüzdan fotokopisi
11. B1 Davetiye
12. Vize Başvuru formu imzalanmalıdır ( Web sayfamızdan indirilmelidir ) 
13. Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )

Türkiye’nin her ilinden pasaportlara Travel Terminal Vietnam vizesi alabilmektedir.

***Vietnam vize işlemleri için sizin konsolosluğa gelmenize gerek yoktur.

C1 Davetiyesi: 
Vietnamda ki seyahat acentaları tarafından çıkartırılan belediye onaylı davetiyedir.
B1 Davetiyesi: Vietnamda ki ticari ünvana sahip firmalar tarafından belediye onaylı davetiyedir.

Davetiyenin 1 nüshası Elçiliğe gönderilmeli, 1 nüshası sizde kalmalıdır.
Turistik Vize
1.
Pasaport ( Vizesi süresinin bitişinden itibaren 6 Ay geçerli olmalıdır )
2. 2 Adet Fotoğraf ( Arka fonu beyaz olmalıdır )
3. Otel Rezervasyonu
4. Satın alınmış uçak bileti
5. Banka hesap cüzdan fotokopisi
6. C1 davetiye
7. Vize Başvuru formu imzalanmalıdır ( Web sayfamızdan indirilmelidir ) 
8. Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )

Ticari Vize
1.
Pasaport ( Vizesi süresinin bitişinden itibaren 6 Ay geçerli olmalıdır )
2. 2 Adet Fotoğraf ( Arka fonu beyaz olmalıdır )
3. Faaliyet Belgesi
4. İmza Sirküleri
5. Ticari Sicil Gazete Fotokopisi
6. Vergi Levhası
7. Ticari Davetiye faxı yada maili
8. Otel Rezervasyonu
9. Satın alınmış uçak bileti
10. Banka hesap cüzdan fotokopisi
11. B1 Davetiye
12. Vize Başvuru formu imzalanmalıdır ( Web sayfamızdan indirilmelidir ) 
13. Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )

Türkiye’nin her ilinden pasaportlara Travel Terminal Vietnam vizesi alabilmektedir.

***Vietnam vize işlemleri için sizin konsolosluğa gelmenize gerek yoktur.

B1 Davetiyesi: 
Vietnamda ki ticari ünvana sahip firmalar tarafından belediye onaylı davetiyedir.
C1 Davetiyesi: Vietnamda ki seyahat acentaları tarafından çıkartırılan belediye onaylı davetiyedir.

Davetiyenin 1 nüshası Elçiliğe gönderilmeli, 1 nüshası sizde kalmalıdır.
Turistik Vize
1.
Pasaport ( Vizesi süresinin bitişinden itibaren 6 Ay geçerli olmalıdır )
2. 2 Adet Fotoğraf ( Arka fonu beyaz olmalıdır )
3. Otel Rezervasyonu
4. Satın alınmış uçak bileti
5. Banka hesap cüzdan fotokopisi
6. C1 davetiye
7. Vize Başvuru formu imzalanmalıdır ( Web sayfamızdan indirilmelidir ) 
8. Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )

Ticari Vize
1.
Pasaport ( Vizesi süresinin bitişinden itibaren 6 Ay geçerli olmalıdır )
2. 2 Adet Fotoğraf ( Arka fonu beyaz olmalıdır )
3. Faaliyet Belgesi
4. İmza Sirküleri
5. Ticari Sicil Gazete Fotokopisi
6. Vergi Levhası
7. Ticari Davetiye faxı yada maili
8. Otel Rezervasyonu
9. Satın alınmış uçak bileti
10. Banka hesap cüzdan fotokopisi
11. B1 Davetiye
12. Vize Başvuru formu imzalanmalıdır ( Web sayfamızdan indirilmelidir ) 
13. Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )

Türkiye’nin her ilinden pasaportlara Travel Terminal Vietnam vizesi alabilmektedir.

***Vietnam vize işlemleri için sizin konsolosluğa gelmenize gerek yoktur.

B1 Davetiyesi: 
Vietnamda ki ticari ünvana sahip firmalar tarafından belediye onaylı davetiyedir.
C1 Davetiyesi: Vietnamda ki seyahat acentaları tarafından çıkartırılan belediye onaylı davetiyedir.

Davetiyenin 1 nüshası Elçiliğe gönderilmeli, 1 nüshası sizde kalmalıdır.
VİETNAM VİZESİ FİYAT LİSTESİ
 

 Ülke  Vize Süresi  Vize Tipi Giriş Sayısı  İşlem Süresi  Toplam Ücret
 VIETNAM  1 Ay  Turistik / Ticari  1 Girişli   3 İş Günü 180 USD

VİETNAM VİZESİ DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER
Başvuru Tarihleri: Başvurular Türkiye çıkışından 15 gün önce yapılamaz ve son 3 gün kala da vize başvurusu kabul edilmemektedir.
Datiyenin çıkması yaklaşık 15 gün sürmektedir.Davetiyenin 1 nüshası Elçiliğe gönderilmeli, 1 nüshası sizde kalmalıdır.

Fiyatlandırma Detayları ;
* Vize fiyatlarımıza, tüm işlem masrafları dahil, Kdv hariçtir. 
* Vize fiyatlarımız ofisimize elden teslim edilen evraklar için fiyatlandırılmıştır.
* Kargo ya da Moto Kurye ile tarafımıza ulaştırılan evrakların, geliş ve gidiş masrafları müşterimize aittir.
* Kargo ile evrak, pasaport gönderecek müşterilerimiz Yurtiçi Kargo aracılığı ile 'Travel Terminal' ismini belirterek şirketimize gönderim yapabilirler. 
* Davetiye sağlanaması durumunda ek ücret 120 USD talep edilmektedir. 

Vietnam'ın , T.C. Pasaportları Vize uygulaması ;
Umuma Mahsus Pasaport ( Bordo Pasaport ) : Vize Gerekiyor.
Hususi Pasaport ( Yeşil Pasaport ) : Vizeden Muaf.
Hizmet Pasaportu ( Gri Pasaport ) : Vizeden Muaf.
Diplomatik Pasaport ( Kırmızı Pasaport ) : Vizeden Muaf.

Vietnam'a Uçak Bileti satın almak istiyorum;
Travel Terminal, tüm havayollarının biletlerini en ekonomik fiyatlara size sağlamaktadır. Seyahat danışmanlarımız kullandıkları uluslararası programlar sayesinde tüm uçuşları sizin için karşılaştırmakta ve sizin arzunuza, kriterlerinize göre uçuş sunmaktadırlar. Bu işlem için havayollarının belirlediği Bilet ve Hizmet bedeli dışında bir ücret talep edilmemektedir. Uçak bileti talepleriniz için iletişim hatlarımızı arayınız.

Vietnam'da Otel Rezervasyonu yapmak ve satın almak istiyorum;
Travel Terminal, gideceğiniz şehirde kalacağınız oteli zahmetsizce ve en ekonomik fiyatlara size sunabilmektedir. Seyahat danışmanlarımız kullandıkları uluslararası programlar sayesinde tüm müsait otelleri sizin için karşılaştırmakta ve sizin arzunuza, kriterlerinize göre otel sunmaktadırlar.  Otel Rezervasyonu talepleriniz için iletişim hatlarımızı arayınız.  

Vietnam Vize Başvuruları için özel uyarılar;

Vizeniz Çıkmadan Otel ve Uçak Bileti Satın Almayınız.
Konsolosluğa Vize başvurusu yapıldığında vize alınacağının garantisi hiçbir zaman yoktur. Vize vermek sadece Konsolosluğun insiyatifinde bir durumdur. Başvurunuz olumsuz sonuçlandığında yaptığınız tüm harcama boşa gider ve yanar. Olumlu sonuçlanan başvurularda da vize alım sürecinin öngörülen zamandan daha uzun sürme riski vardır.
Bu nedenlerden ötürü Vize işlemleri bitmeden Asla Bilet ve Otel satın almayınız veya başka bir ülkeye kesin seyahat planı yapmayınız. Eğer promosyon fiyatlardan yararlanmak veya zorunlu durumlar nedeniyle Uçak bileti ve Otel satın almışsanız sorumluluğun size ait olduğunu hatırlatmak isteriz. Yukarıda belirttiğimiz risklerden dolayı Vize sonuçlanmadan satın aldığınız Bilet ve Otelinizi kullanamayacak duruma düşmeniz durumunda Travel Terminal sorumluluk kabul etmemektedir. Bu uyarımız vize müracatı yapan tüm misafirlerimiz tarafından okunmuş kabul edillir. 

Yıpranmış Pasaportlara dikkat ! 
Yıpranmış yada tahrip olmuş pasaportları konsolosluk işleme almamaktadır. Vize tatbik edilmiş fakat yıpranmış bir pasaporta sahipseniz ülkeye girişte pasaport polislerinin pasaportunuzdaki yıpranmadan dolayı sizi bekletmesi ya da daha fazla bir inceleme tatbik etmesi olasıdır. Hatta sadece bu yüzden ülkeye giriş yapamayabilirsiniz.

Eski Pasaportlarınız da Vize işlemlerinde gerekebilmektedir !
Konsolosluk özellikle ilk defa vize tatbik edilecek ( boş ) pasaportlar da eski pasaportları da talep etmektedir. Başvurunuz bu şekilde olacak ise mutlaka eski pasaportlarınızı da gönderiniz.

Vietnam Hakkında Bilgi almak isterseniz; sitemizde Vietnam Sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Vietnam Uçak Bileti almak isterseniz; sitemizde Uçak Bileti bölümünü ziyaret edebilirsiniz.
VİETNAM VİZESİ VİZE İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ FORMLAR
Mail Grubuna Katıl
Travelterminal.net sitesinde yer alan tüm metin, resim ve içeriklerin hakları TEK TURIZM İNŞ.TESKT. SAN. ve TİC. Şirketine aittir. Hiç bir şekilde basılı veya elektronik bir ortamda izinsiz kullanılamaz veya kopyalanamaz. Tüm içerik bilgilendirme amaçlı olup değişiklik olması durumunda Travelterminal.net sorumlu tutulamaz.