GÜRCİSTAN Tur Programı

GÜRCİSTAN TURU(5 gece)
Kafkaslardaki esrarengiz ülke...

GÜRCİSTAN TURU 
5 GECE 6 GÜN

1 Gece Batum 4* / 1 Gece Mistiya 4* / 1 Gece Kutaisi 4* / 2 Gece Tiflis 4*  Konaklama

Kalkış Yerleri: İstanbul Hava Limanın öğleden sonra hareketlidir.
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL - BATUM

Sabah  THY İstanbul – Batum uçağıyla yolculuğumuza başlıyoruz. Otele transfer olduktansonra, Karadeniz’in komşu şehrini keşfe başlıyoruz.Programımızda Batum şehirturumuz var.Göreceğimiz yerler; Tarih ve Arkeoloji Müzesi, Gonio Müzesi,  eski şehir merkezi ve botanik bahçesi. Akşam yemeği sonrası serbest zamanımız olacak.



2 Gün: BATUM - KUTAİSİ - USHGULİ

Sabah kahvaltısından sonra Kutaisi kentine doğru yola çıkıyoruz. İlk durağımız Bagrat tapınağı. 10- 11. Yüzyılda Bagrat krallığı tarafından inşa edilmiş , Gürcistan’ın sembollerinden sayılan bu tapınaktan sonra Gelati kompleksini göreceğiz. Her iki yapıt da UNESCO dünya kültürel  miras listesindedir.

Öğle yemeğinden sonra tur Sataplia orman alanında devam edecek. Orman alanı çeşitli mağaralarla zengindir. Burada bulunan Biospeleoloci müzesinde 200 kadar  yırtıcı ve ot yiyen dinazorların izi  bulunur. Bu doğa harikasını gezdikten sonra Akşam saatlerinde Mestia'ya ulaşıyoruz.



3 Gün: USHGULİ - MESTİA - KUTAİSİ

Kahvaltıdan sonra Mestia gezisini başlıyoruz. Michael Khergiani müzesi , Ortaçağ Svan kuleleri  Gürcü milli müzesini gezdikten sonra Kutaisi’ye  doğru yola çıkıyoruz. Akşam yemeği sonrası serbest zamanımız olacak.



4 Gün: KUTAİSİ - GORİ - MTSKETA - TİFLİS

Saat 08:00 Sabah kahvaltıdan sonra. Tiflis’e doğru yola çıkıyoruz. Yolda Stalin'in doğduğu Gori kentine uğruyoruz, Burada Stalin müzesini geziyoruz. Bu sırada yol üzerinde bulunan Uplistsihe’ yigörüyoruz. Tiflis’ e gitmeden  4000 yıllık Mtskheta şehrini geçiyoruz.  Mtskheta MÖ; 500 – MS; 500 arasında İberya Gürcü Krallığı’na başkentlik yapmıştır. Öncelikle, Unesco Dünya Mirası Listesinde yer alan Jvari Manastırı ( 6 yy) ve Svetitskhoveli  Katedrali’ni görüyoruz. Akşam yemekten sonra Konaklama Tiflis'de



5 Gün: TİFLİS

Güne Abanotubani’ de yürüyüş ile başlıyoruz. –Burası kükürtlü sıcak su kaplıcaları ile ünlüdür. Ayrıca Narikala Kalesi (IVyy.), Metekhi Kilisesi ve Karvasla Müzesi.(Kervansaray), Aziz Trinity Kilisesi, Sioni Katedrali, Anchiskhati Bazilikası(IV yy.), Sanat Müzesi turlarını yapıyoruz. Günümüzü folklorik danslar eşliğinde akşam yemeği ile tamamlıyoruz.

 


6 Gün: TİFLİS - İSTANBUL

Sabah uçağıyla İstanbula dönüşe geçiyoruz.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

Tur Genel Detayları ve Uyarılar

 * Satışa açık tüm turlarımızı TravelTerminal.net internet adresimizden online olarak yada ofisimizi 0212 587 22 22 numaralı hattından arayarak satın alabilirsiniz.  Ofisimiz hafta içi 09:00 - 18:00 Cumartesi 09:00 - 17:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Acil bir durumda 0535 611 72 68 numaralı hattımızdan destek alabilirsiniz. 

 * Günübirlik Turlarımızda katılımcı sayısı en az 12 olmalıdır. Turda yeterli doluluk sağlanamazsa acente tura 1 gün kala turu iptal edebilir. Tur katılımcısı 12 - 15 arası Minibüs araç, 16 - 31 arası Midibüs araç, 32 üzeri Otobüs araç hareket etmektedir.

* Turlarımızda araç kapasitesi üzerii yolcu alınmamaktadır. Tumuzu satın alan 3 yaşından büyük tüm misafirlerimiz için koltuk tahsis edilmektedir.  0 - 2 Yaş gruu Bebekler turumuza ücretsiz ve koltuk almadan katılmaktadır. 

* Tur araçlarımızda Hiçbir surette Koltuk numarası garantisi verilmemektedir. Araölarımızın yerleşim Planları rezervasyon sırası ve katılımcı sayıları göz önüne alınarak hazırlanır. Misafirlerimizden gelen aracın Ön / Arka / Koridor / Cam kenarı gibi koltuk talepleri yerleşim planı hazırlama anında değerlendirilir ve mümkünse yapılır. Tüm misafirlerimiz hazırlanmış araç yerleşim planına uymakla yükümlüdür. 

* Tur programında gezilecek yerlerdeki süreler değişmemek şartıyla Rehber ve Acente tur programın gidişatı ve gezilecek yerlerin sıralamasını değiştirme hakkını tur boyunca saklı tutar.

* Tur esnasında Mücbir Sebep olarak adlandırılan; güzergah üzerinde yolun kapanması, kaza halleri, arıza halleri, gezi noktasında restorasyon çalışması, güvenlik nedeniyle giriş kısıtlaması, olumsuz hava koşulları vs. gibi durumlar oluşması nedeniyle durumlarda plan üzerinde yaşanabilecek aksamalardan acentemiz sorumlu tutulamaz. 


İptal Şartları

* Misafirlerimiz satın aldıkları tüm günübirlik turlarda; tur hareketine  7 gün kalan %100 iade ve tarih değişikliği hakkına sahiptir.

* Tur Hareketine 7 günden daha az zaman kala Tur İptali yada tarih değişikliği yapılamaz. Bu süre içerisinde İptal ve Değişiklik işlemleri yalnızca iptal iade güvence paketi satın almanızla mümkündür. İptal iade güvence paketi tura 48 saat kala acenteye bildirmek şartıyla kullanıcıya % 100 Kesintisiz ücret iadesi sağlar. İptal iade güvence paketi yalnızca rezervasyon ve satın alma işlemi esnasında yapılır. Tur paketinin bir parçasıdır ve daha sonra kesinlikle yaptırılmamaktadır. İptal iade güvence paketi ücreti günübirlik turlar için 15 TL dir. Satın almak istediğinizde rezervasyon esnasında personelimize bildirmeniz, yada online rezervasyon sırasında İptal iade güvence paketini de seçerek işleminizi tamamlamanız gerekmektedir.


TRAVEL TERMİNAL & Tek Turizm İnş.Teks.Ltd.Şti.
Gazi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı No: 39 Ülkü Apt., Kat: 2-3, Daire: 2-3 AKSARAY / FATİH / ISTANBUL
0 (212) 587 22 22


Bu çıktı 19.04.2024 01:24 tarihinde verilmiştir. TRAVEL TERMİNAL & Tek Turizm İnş.Teks.Ltd.Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.