Gece İstanbul Boğaz Turu Tur Programı
HERGECE - KESİN HAREKETLİ - TEKNE İLE İSTANBUL BOĞAZ TURU
AKŞAM YEMEĞİ - LİMİTSİZ YERLİ ALKOLLÜ / ALKOLSÜZ İÇECEKLER -  TÜRK GECESİ ŞOV PROGRAMI

(Tur tarihini seçip Rezervasyon yapabilirsiniz....)

İstanbul Boğazında Işıl Işıl bir Tur...

Dünyanın en özel yerlerinden bir tanesi, iki kıtayı bir birinden ayıran, Karadeniz ve Marmaranın buluşma noktası İstanbul Boğazı. Gündüzü ayrı, gecesi ayrı güzelliklerle dolu. Teknemiz ile ağır ağır yol alarak şehrin ışıklarını seyredebileceğimiz bir aktivite. Müzik ve yemeğin Boğaz ile karışımı hiç bu kadar keyif verici olmamıştı. 

Kalkış Yerleri: KABATAŞ İSKELESİ (19:45 / 20:00 ARASI )
PROGRAM
İstanbul Boğazında Tekne ile Her Gece Yemekli Boğaz turu

Misafirlerimizin Karşılanması ; Kabataş İskelesi

Saat 19:30 - 20:30 saatleri arasında çeşitli otellerden gelen servislerimiz yada kendi imkanlarıyla ulaşım sağlayan Yerli ve Yabancı misafirlerimiz, tekne girişinde görevli personelimizce karşılanır ve yerleşim planına göre rezerve edilmiş masalarına yerleştirilirler.

Yemek ve içecek Servisi :

Misafirlerimizin teknemizde yerlerini almasıyla birlikte Yemek ve içecek servisimiz başlamış olur. 


Akşam Yemeği Menümüz :

10 çeşit soğuk meze (ordövr tabağı)

Mevsim salatası

Ana yemek Izgara (Tavuk Balık Seçmeli)

Tatlı

Limitsiz yerli Alkolsüz içecekler dahildir.

(Limitsiz Alkolsüz içecekleri dahil etmek istenirse 15 Euro alınır.)

Türk kahvesi ikramı

 

Tur Planı ve Gemi Seyir Akışı 

Misafirlerimizin tamalanması ile birlikte yaklaşık 20:00 - 20:30  civarında teknemiz İstanbul boğazında hareket eder. Misafirlerimiz kışın kapalı bölümde, yazın açık terasımızda, bir taraftan yemeklerini yerken diğer taraftan müzik ve Boğazın tadını çıkarırlar. Ortalama 4 saat süren boğaz turu süresince Asya ve Avrupa kıtaları boyunca yer alan yalılar, eğlence mekanları, boğaz köprüleri görülmeye değerdir. Boğaz kıyısında bulunan birbirinden özel binalar ve ışıklandırılmış tarihi mekanlar ayrı bir görsel güzellik sunar. Gece akışında çeşitli müzik ve şov programları ile yerli ve yabancı misafirlerimizin keyifli bir gece geçirmeleri sağlanır.

Gece / Şov Programı  Seyir Akışı 

Hoşgeldin Kokteyli ve Yemek

D.J Müzik

Katibim (Müzikal Gösteri)

Aşuk Maşuk

Oryantal Şov

Kına Gecesi

Turna Folklor Ekibi

Roman Dans Şov

Tur süremizin sonunda yaklaşık 24:00 - 24:30 arasında teknemiz yeniden Kabataş iskelesine yanaşarak programını tamamlar. Servis ile gelen misafirlerimiz yeniden servislerine biniş yaparak otellerine geri dönebilirler. 

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

Gösteri Programı

-Hoşgeldin Kokteyli

-D.J Müzik

-Katibim (Müzikal Gösteri)

-Aşuk Maşuk

-Oryantal Şov

-Kına Gecesi

-Turna Folklor Ekibi

-Roman Dans Şov

 

Yemek Programı

-10 çeşit soğuk meze (ordövr tabağı)

-Mevsim salatası

-Izgara (Tavuk Balık Seçmeli)

-Tatlı

-Limitsiz yerli içki ( Extra 15 Euro)

-Türk kahvesi ikramı


İptal Şartları

* Misafirlerimiz satın aldıkları tüm günübirlik turlarda; tur hareketine  7 gün kala %100 iade ve tarih değişikliği hakkına sahiptir.

* Tur Hareketine 7 günden daha az zaman kala Tur İptali yada tarih değişikliği yapılamaz. Bu süre içerisinde İptal ve Değişiklik işlemleri yalnızca iptal iade güvence paketi satın almanızla mümkündür. İptal iade güvence paketi tura 48 saat kala acenteye bildirmek şartıyla kullanıcıya % 100 Kesintisiz ücret iadesi sağlar. İptal iade güvence paketi yalnızca rezervasyon ve satın alma işlemi esnasında yapılır. Tur paketinin bir parçasıdır ve daha sonra kesinlikle yaptırılmamaktadır. İptal iade güvence paketi ücreti günübirlik turlar için 15 TL dir. Satın almak istediğinizde rezervasyon esnasında personelimize bildirmeniz, yada online rezervasyon sırasında İptal iade güvence paketini de seçerek işleminizi tamamlamanız gerekmektedir.

TRAVEL TERMİNAL & Tek Turizm İnş.Teks.Ltd.Şti.
Gazi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı No: 39 Ülkü Apt., Kat: 2-3, Daire: 2-3 AKSARAY / FATİH / ISTANBUL
0 (212) 587 22 22


Bu çıktı 17.04.2024 02:10 tarihinde verilmiştir. TRAVEL TERMİNAL & Tek Turizm İnş.Teks.Ltd.Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.