Kütahya Eskişehir Turu Tur Programı

KÜTAHYA ESKİŞEHİR TURU 

1 GECE 2 GÜN - KÜLTÜR TURU

Otobüs ile Gidiş Dönüş & 1 Gece Otel Konaklaması & Rehberlik 
& 2 Kahvaltı & 1 Akşam Yemeği & Seyahat Sigortası
Tur Ücretlerine Dahildir.

(Tur tarihini seçip Rezervasyon yapabilirsiniz....)

Kalkış Yerleri: İstanbul'dan belirlenmiş duraklardan SABAH Hareketlidir.
PROGRAM
1 Gün: Kütahya Ulu Camii – Çini Müzesi – Kütahya Arkeoloji Müzesi – Jeoloji Müzesi – Kütahya Kalesi- Çini Yapım Atölyesi – Aizanoi Antik Kenti


Sabah erken saatlerden başlayan seyahatimiz sonrasında yaklaşık 4,5 saatlik bir yolculuk ile Kütahya'ya varıyoruz. Burada vereceğimiz öğle yemeği molasının ve kısa bir dinlenmenin ardından Kütahya şehir gezisi, Ulu Camiini,  Arkeoloji Müzesini, Çini Müzesini gezip Türkiye'nin en iyi korunmuş arkeolojik kalıntılarının olduğu Aizanoi Antik Kenti'ne doğru hareket ediyoruz. Aizanoi'de Zeus Tapınağı, Antik Tiyatro, Stadyum, Agora, Heron ve Gymnasion yapılarını gezip otelimize ulaşıyoruz. Odalara yerleşme ardından serbest zaman. Akşam yemeği otelimizde.



2 Gün: Eskişehir - Odunpazarı Evleri – Karikatür Müzesi – Kurşunlu Külliyesi -Şelale Park - Porsuk Çayı\'nda Tekne turu (Ekstra) – Devrim Arabası - Kentpark


Sabah otelimizde alınan kahvaltının ardından kısa bir seyahat ile  Eskişehir'e varacak ve Porsuk Çayı kenarında vereceğimiz moladan sonra şehir gezimize başlayacağız. İlk olarak 19.yüzyıl Osmanlı sivil mimarisinin en güzel örnekleri ile dolu olan Odunpazarı'na gidecek ve tarihi Odunpazarı Evleri'ni, Beyler Sokağı'nı ve sokak üzerindeki Hafız Ahmet Efendi Konağı'nı ve Kurşunlu Camii ve Külliyesi'ni ve Külliye içerisindeki, cam, lületaşı, halı gibi çeşitli eğitimlerin verildiği atölyeleri göreceğiz. Daha sonra, Külliye karşısındaki  Atlıhan El Sanatları Müzesi'ni, Çağdaş Cam Sanatları Müzesi'ni gezdikten sonra öğle yemeği için, bölgenin meşhur yiyeceği olan Çibörekçi'ye gideceğiz. Öğleden sonra, Anadolu Üniversitesi Karikatür Eğitim Müzesi'ni, Anadolu Üniversitesi Cumhuriyet Tarihi Müzesi'ni (dışarıdan görülebilir), Şelale Park’ı, Kent Park’ı gezecek veTülomsaş'taki Devrim Arabasını ve Sazova Bilim, Sanat ve Kültür Parkı'nı gezdikten sonra İstanbul’a dönüşe geçeceğiz.

Not : Rehberimiz; hava, yol vs. gibi sebeplerden ötürü tur programında değişiklik yapabilir.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

* Turlarımızda araç kapasitesi üzeri yolcu alınmamaktadır. Tumuzu satın alan 3 yaşından büyük tüm misafirlerimiz için koltuk tahsis edilmektedir.  0 - 2 Yaş Bebekler turumuza ücretsiz ve koltuk almadan katılmaktadır. 

* Tur araçlarımızda Hiçbir surette Koltuk numarası garantisi verilmemektedir. Araçlarımızın yerleşim Planları rezervasyon sırası ve katılımcı sayıları göz önüne alınarak hazırlanır. Misafirlerimizden gelen; Ön / Arka / Koridor / Cam kenarı gibi koltuk talepleri yerleşim planı hazırlama anında değerlendirilir ve ancak mümkünse yapılır. Tüm misafirlerimiz hazırlanmış araç yerleşim planına uymakla yükümlüdür. 

* Tur programında gezilecek yerlerdeki süreler değişmemek şartıyla Rehber ve Acente tur programın gidişatı ve gezilecek yerlerin sıralamasını değiştirme hakkını tur boyunca saklı tutar.

* Tur esnasında Mücbir Sebep olarak adlandırılan; güzergah üzerinde yolun kapanması, kaza halleri, arıza halleri, gezi noktasında restorasyon çalışması, güvenlik nedeniyle giriş kısıtlaması, olumsuz hava koşulları vs. gibi durumlar oluşması nedeniyle durumlarda plan üzerinde yaşanabilecek aksamalardan acentemiz sorumlu tutlamaz. 

* Mücbir sebep olarak belirlenmiş ve/veya zorunlu nedenler dolayısıyla Programın planlanmış rotasının değişmesi neticesinde giriş yapılamayan müze ve/veya giriş ücreti bulunan ören yerlerine ait ücretler misafirlerimize iade edilir. Değişiklik zorunluluk nedeniyle yapıldığı için kusur sayılmaz ve misafirlerimize tazminat hakkı doğmaz.

* Tur Rehberimizin tur sırasında verdiği zamanlama ve toplanma sürelerine misafirlerimizin uymamaması sonucu, tur programında yazıldığı halde zaman darlığı nedeniyle giriş yapılamayan ücretli ve/veya ücretsiz gezi bölgelerinin ziyaret edilememesi hallerinde acentamız sorumlu değildir. Bu nedenden ötürü gezilemeyen ücretli ve/veya ücretsiz gezi noktaları için herhangi bir geri ödeme yapılmaz.


İptal Şartları

 Detaylı Durak tarifleri için Tıklayınız....

TRAVEL TERMİNAL & Tek Turizm İnş.Teks.Ltd.Şti.
Gazi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı No: 39 Ülkü Apt., Kat: 2-3, Daire: 2-3 AKSARAY / FATİH / ISTANBUL
0 (212) 587 22 22


Bu çıktı 28.03.2024 13:06 tarihinde verilmiştir. TRAVEL TERMİNAL & Tek Turizm İnş.Teks.Ltd.Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.