Bozcaada Kazdağları Assos Ayvalık Turu Tur Programı

BOZCAADA KAZDAĞLARI ASOS AYVALIK TURU 

3 GECE 4 GÜN -  KÜLTÜR TURU

Havayolu ile Gidiş Dönüş & Karayolu transferleri & 2 Gece Otel Konaklaması & Rehberlik 
& 3 Kahvaltı & 2 Akşam Yemeği & Seyahat Sigortası
Tur Ücretlerine Dahildir.

(Tur tarihini seçip Rezervasyon yapabilirsiniz....)

Kalkış Yerleri: İstanbul'dan Çıkış Gece Hareketlidir.
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL – ÇANAKKALE – GEYİKLİ - BOZCAADA


İstanbul’dan gece hareketle Tekirdağ – Çanakkale – Geyikli Bozcaada seyahati. Cuma gecemiz aracımızla seyahat halinde geçecek ve sabah erken saatlerde Geyikli İskelesi'nde son bulacak. Gece yolculuğu için rahat kıyafetler tercih ediniz.



2 Gün: BOZCAADA – ASSOS


Sabah erken saatlerde tur bölgemize ulaşıyor ve Geyikli iskelesine ulaşmadan, kahvaltı için mola veriyoruz. Bölgenin yerel tadları eşliğinde Restoranımızda keyifli bir kahvaltı ile günümüze başlıyoruz. Manzara tepesinde yaptığımız kahvaltıdan sonra Geyikli İskelesi'ne ulaşıyoruz. Feribotun hareket saatinin gelmesini beklerken iskelede, sahilde yürüyüş yaparak vakit geçiriyoruz. Feribotun hareket etmesiyle birlikte otobüsümüzü Geyikli iskelesinde bırakarak Bozcaada merkezine ulaşıyoruz. Bozcaada sokakları, Bozcaada Kalesi ve Müzesini gezdikten sonra. Bozcaada şaraplarının tadımından sonra Feribotun hareket saatine kadar serbest zaman veriyoruz. Serbest zaman sonrası tekrar Geyikli iskelesine geri dönüyoruz. Otobüsümüzde yerlerimizi alarak, Assos'a doğru ola çıkıyoruz. Kısa bir seyahtten sonra Behram Köyüne ulaşarak Assos Antik şehrinden günümüze ulaşan antik şehrin kalıntılarını ziyaret ediyoruz. Burada turumuzu tamamladıktan sonra otelimize hareket ediyoruz. Öğleden sonra saatlerinde otelimize ulaşıyor ve odalarımıza yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde



3 Gün: YVALIK - CUNDA ADASI / ALTERNATİF EXTRA KAZDAĞLARI TURU


Sabah otelimizde alacağımız kahvaltımızın ardından arzu eden misafirlerimizle turumuza devam ediyor arzu eden misafirlerimizi de denize sıfır otelimizin deniz ve havuz imkânlarından faydalanmak üzere serbest bırakıyoruz. Ayvalık Cunda Adası'nı ziyaret etmek isteyen misafirlerimiz ile birlikte yaklaşık bir saatlik yolculuktan sonra Ayvalık Şeytan Sofrası mevkiine ulaşıyoruz. Buradan turumuza başlayarak Ayvalık merkezi ve ardından Cunda Adası gezilerini gerçekleştirdikten sonra programımızı Cunda Adası sahilinde serbest zaman vererek tamamlıyoruz. Serbest zaman sonrasında Otelimize dönüyoruz, Akşam yemeği ve Konaklama Otelimizde.
Alternatif Ekstra Tur : Doğa ile başbaşa kalmak ve bölgeyi tam manasıyla keşfetmeyi tercih eden misafirlerimize özel ekstra Kazdağları Milli Parkı trekking turuna katılma imkanı sunuyoruz. Bu gezimizi tercih eden misafirlerimiz Kazdağları Alan Kılavuzu eşliğinde dağ yollarına daha uygun ve küçük araç ile Günübirlik Kazdağları turu gerçekleştirebilirler. Ülkemizin en bol oksijenine sahip bölgesi olarak bilinen Kazdağları Milli Parkı’ nda Edremit bitkilerin yanı sıra birçok canlı da yaşamını sürdürmekte. Efsanelerde Bin Pınarlı İda olarak geçen bu Mitolojik dağı gün boyunca keşfedebilirsiniz. Gezimizde Sarıkız Tepesi' ne kadar çıkıp Edremit Körfezi’ ni kuşbakışı seyredeceğiz. Ardından milli park içerisinde sizin için seçtiğimiz parkurlarda yürüyüş yaparak günümüzü sonlandıracağız. Mili park içerisinde herhangi bir tesis olmadığı için öğle yemeğimizi kumanya paketi olarak sizlere sunacağız. Turumuzu tamamladıktan sonra akşam saatlerinde otelimize geri dönerek dinlenmeye çekiliyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



4 Gün: KAZDAĞLARI ETEKLERİ - KÜÇÜKKUYU - İSTANBUL DÖNÜŞ SEYAHATİ


Otelimizde alacağımız kahvaltımızın ardından odalarımızı boşaltıyor ve otelimizden ayrılıyoruz. Bugünkü turumuzda dönüş güzergahımız üzerinde bulunan Kazdağları eteklerinde yer alan gezi duraklarını ziyaret edeceğiz. Tahtakuşlar Müzesi, Adatepe Köyü, Zeus Altarı, Zeytinyağı Müzesi ve Küçükkuyu gezeceğimiz yerler arasında. Gezimizi tamamladıktan sonra kısa bir yolculuk ile Çanakkale merkezine ulaşıyor ve feribot saatine kadar kısa bir serbest zaman veriyoruz. Eceabat'a geçişimizin ardından yolculuğumuza devam ediyor ve Tekirdağ’ da verdiğimiz molanın sonrasında akşam saatlerinde İstanbul’ a ulaşıyoruz. Yeni bir gezimizde buluşmak üzere sizlerden ayrılıyor ve turumuzu sizi aldığımız duraklarda tamamlıyoruz. 

Not : Rehberimiz, hava, yol, sosyal, doğal vb. zorunlu nedenlerle programda değişiklik yapabilir.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

Tur Genel Detayları ve Uyarılar

 * Satışa açık tüm turlarımızı TravelTerminal.net internet adresimizden online olarak yada ofisimizi 0212 587 22 22 numaralı hattından arayarak satın alabilirsiniz.  Ofisimiz hafta içi 09:00 - 18:00 Cumartesi 09:00 - 17:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Acil bir durumda 0535 611 72 68 numaralı hattımızdan destek alabilirsiniz. 

 * Konaklamalı Turlarımızda katılımcı sayısı en az 35 kişi olmalıdır. Turda yeterli doluluk sağlanamazsa acente tura 1 gün kala turu iptal edebilir. Turlarımızda Otobüs sınıfı araç hareket etmektedir.

* Turlarımızda araç kapasitesi üzeri yolcu alınmamaktadır. Tumuzu satın alan 3 yaşından büyük tüm misafirlerimiz için koltuk tahsis edilmektedir.  0 - 2 Yaş Bebekler turumuza ücretsiz ve koltuk almadan katılmaktadır. 

* Tur araçlarımızda Hiçbir surette Koltuk numarası garantisi verilmemektedir. Araçlarımızın yerleşim Planları rezervasyon sırası ve katılımcı sayıları göz önüne alınarak hazırlanır. Misafirlerimizden gelen; Ön / Arka / Koridor / Cam kenarı gibi koltuk talepleri yerleşim planı hazırlama anında değerlendirilir ve ancak mümkünse yapılır. Tüm misafirlerimiz hazırlanmış araç yerleşim planına uymakla yükümlüdür. 

* Tur programında gezilecek yerlerdeki süreler değişmemek şartıyla Rehber ve Acente tur programın gidişatı ve gezilecek yerlerin sıralamasını değiştirme hakkını tur boyunca saklı tutar.

* Tur esnasında Mücbir Sebep olarak adlandırılan; güzergah üzerinde yolun kapanması, kaza halleri, arıza halleri, gezi noktasında restorasyon çalışması, güvenlik nedeniyle giriş kısıtlaması, olumsuz hava koşulları vs. gibi durumlar oluşması nedeniyle durumlarda plan üzerinde yaşanabilecek aksamalardan acentemiz sorumlu tutlamaz. 

* Mücbir sebep olarak belirlenmiş ve/veya zorunlu nedenler dolayısıyla Programın planlanmış rotasının değişmesi neticesinde giriş yapılamayan müze ve/veya giriş ücreti bulunan ören yerlerine ait ücretler misafirlerimize iade edilir. Değişiklik zorunluluk nedeniyle yapıldığı için kusur sayılmaz ve misafirlerimize tazminat hakkı doğmaz.

* Tur Rehberimizin tur sırasında verdiği zamanlama ve toplanma sürelerine misafirlerimizin uymamaması sonucu, tur programında yazıldığı halde zaman darlığı nedeniyle giriş yapılamayan ücretli ve/veya ücretsiz gezi bölgelerinin ziyaret edilememesi hallerinde acentamız sorumlu değildir. Bu nedenden ötürü gezilemeyen ücretli ve/veya ücretsiz gezi noktaları için herhangi bir geri ödeme yapılmaz.


İptal Şartları

* Misafirlerimiz satın aldıkları tüm günübirlik turlarda; tur hareketine  7 gün kalan %100 iade ve tarih değişikliği hakkına sahiptir.

* Tur Hareketine 7 günden daha az zaman kala Tur İptali yada tarih değişikliği yapılamaz. Bu süre içerisinde İptal ve Değişiklik işlemleri yalnızca iptal iade güvence paketi satın almanızla mümkündür. İptal iade güvence paketi tura 48 saat kala acenteye bildirmek şartıyla kullanıcıya % 100 Kesintisiz ücret iadesi sağlar. İptal iade güvence paketi yalnızca rezervasyon ve satın alma işlemi esnasında yapılır. Tur paketinin bir parçasıdır ve daha sonra kesinlikle yaptırılmamaktadır. İptal iade güvence paketi ücreti günübirlik turlar için 15 TL dir. Satın almak istediğinizde rezervasyon esnasında personelimize bildirmeniz, yada online rezervasyon sırasında İptal iade güvence paketini de seçerek işleminizi tamamlamanız gerekmektedir.

TRAVEL TERMİNAL & Tek Turizm İnş.Teks.Ltd.Şti.
Gazi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı No: 39 Ülkü Apt., Kat: 2-3, Daire: 2-3 AKSARAY / FATİH / ISTANBUL
0 (212) 587 22 22


Bu çıktı 29.03.2024 18:29 tarihinde verilmiştir. TRAVEL TERMİNAL & Tek Turizm İnş.Teks.Ltd.Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.