Marmaris Fethiye Mavi Tur (Gulet) Tur Programı

MARMARİS FETHİYE MAVİ TURU 

7 GECE 8 GÜN - TEKNE İLE MAVİ TUR

Havayolu ile Gidiş Dönüş & 7 Gece Teknede  Konaklama 
& 7 Kahvaltı + Öğlen Yemeği + 7 Akşam Yemeği & Seyahat Sigortası 

Tur Ücretlerine Dahildir.

(Tur tarihini seçip Rezervasyon yapabilirsiniz....)

Kalkış Yerleri: Marmaris Marina Yat Limanı
PROGRAM
1 Gün: MARMARİS – FETHİYE - MARMARİS ( Kesin Hareketli - Haftalık - Tam Pansiyon Mavi Tur )


Marmarise varış ve Marmaris yat  limanına transfer.  Hemen yanı başınızdaki Barlar sokağı gece gezilebilir. Teknede akşam yemeği ve geceleme. İLK GÜN TEKNEDE SERVİS Akşam yemeği ile başlar



2 Gün: Ekincik


Kahvaltı sonrası rehber tarafından verilecek info sonrası Ekincik koyuna doğru hareket. Öğle yemeği burada alınacak. Bu koyda aktivite olarak (extra) Dalyan turumuz bulunmaktadır.  Dalyan nehrinde gezi, kaya mezarları, çamur banyosu ve meşhur İztuzu Plajı'nda mola. Akşam tekneye dönüş geceleme ekincik koyunda.



3 Gün: ÜN Ağalimanı – Batık Hamam - Kızılada


Kaptanınız sizler uyanmadan sabah rüzgarında faydalanmak için Dişbilmez  burnunu aşacaktır. Bu bölge şanslı iseniz yunusları görebilirsiniz. Kahvaltı Tersane Adasında,  daha sonra eşiz güzellikteki Batık Hamam ziyareti,  geceleme Kızıl Adada



4 Gün: Fethiye


Sabah erkenden Fethiye limanına giriş. Teknenin su ve  kumanya takviyesi için limanda konaklama. Opsiyonel (extra) olarak Fethiye de jeep safari turumuz vardır.Sabah kahvaltı sonrası jeepler ile alınış, Saklıkent ve Tlos’ı görme imkanı, öğle yemeği dahil bu turda, nehirde çamur banyosu halı kooperatifi ziyareti. Akşam yemeği teknede ve geceleme Fethiye Limanında.



5 Gün: Göcek Adası - Yassıca


Kahvaltı sonrası Fethiye limanından ayrılış ve Göcek adasına doğru hareket, yüzme molaları sonrası  yassıca  adalarına uğruyoruz,Bu bölgede kristal temizliğindeki sularda snorkel ile yüzülebilir.



6 Gün: Bedri Rahmi Koyu – Sarsala - Ağalimanı


Kahvaltı sonrası  ünlü ressam dan adını almış eşsiz güzellikteki Bedri Rahmi koyu  ve Sarsala. Öğlenden sonra Aga limanı,  Geceleme bu koyda olacak.



7 Gün: Kadırga – Cennet Adası


Kahvaltı sonrası erkenden hava durumuna göre Kadırga burnununa  doğru hareket, koylarda yüzme molası Cennet Adası civarında 5 çayı molası ve Marmaris limanına giriş, Geceleme Marmaris limanında



8 Gün: Marmaris\' den Dönüş Seyahati


Kahvaltı sonrası transferiniz için hazırlanıp, tekneden ayrılış.

Not : Kaptan; hava, rüzgar ve diğer doğal şartlarına göre rota ve koylar değişiklik yapabilir.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

Tur Genel Detayları ve Uyarılar

Mavi Tur Tekneleri; Klimalı (ekstra) / Klimasız ve değişik oda sayısı bulunmaktadır. Boyutları ve özellikleri değişkenlik göstermektedir. Tüm program ve 7 Gece Konaklama Teknede gerçekleşir.

Mavi Tur Seyahati ve Tekneler Hakkında Bilgi ve Uyarılar :

Mavi Yolculuk : Geleneksel gulet yatlarıyla yapılan Mavi Yolculuk, Ege ve Akdeniz kıyılarımıza özgü bir tatil biçimidir. Doğa harikası koyları keşfetmek, denizle, doğayla, tarihle iç içe farklı bir tatil geçirmek isteyenler tercihlerini Mavi Yolculuk’dan yana kullanmaktadırlar. Mavi Tur süresince tüm seyahatler ve konaklama teknede gerçekleşir. Tur süresi boyunca denizin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. Ayrıca mavi turlar az kişi ile yapılan bir tur olduğu için, misafirler çok kısa süre içerisinde teknede bulunan diğer yolcular ve mürettebat ile kısa süre içerisinde kaynaşarak dostluklar geliştirirler. Tekne demir aldıktan sonra artık kimse misafir değildir ve grubun ayrılmaz bir parçasıdır. Yolcuların bu nedenle birbirlerine karşı hoşgörülü, anlayışlı ve uyumlu olması beklenir. 

Standart Gulet Tekneler : Genelllikle 3-4 kişilik mürettebat ekibinin yönettiği, çeşitli boyutlarda ve özelliklerde olan Ahşap teknelerdir. 12-32 arasında değişen konaklama kapasiteleri ile küçük bir gruba keyifli bir tatil imkanı sunarlar. Mavi Turlarda kullanılan Standart Guletlerde klima imkanı bulunmamaktadır. Standart üstü daha Lüks Guletlerde Klima imkanı da bulunabilmektedir.

Kamaralar (Odalar) : Değişik ölçülerde olmakla birlikte, iki kişilik, küçük ve sadedir. Teknelerin büyük çoğunluğunun odaları (kamaraları) Frencbed yataklıdır (1 adet çift kişilik yatak ). Bazı teknelerde Twin bed yatak ( iki ayrı tek kişilik yatak ) oda bulunmaktadır. Eğer böyle bir talebiniz varsa mutlaka önceden sormalısınız. Teknelerin tamamında oda içerisinde tuvalet ve banyo bulunmaktadır. Teknelerde günlük hayat genelde güvertede geçer ve odalar sadece yatmak, dinlenmek, uyumak için tercih edilir. Bu nedenle standart gulet kamaraları zaruri ihtiyaçları karşılayacak şekilde, basit ve lüksten uzaktır. Hatta bazı geceler konuklar, odalarına dahi gitmez ve güverte üzerinde yıldızların altında uyumayı tercih ederler.

Ekipman ve Donanımlar : Teknelerde 220 volt elektrik bulunmaktadır. Birçok teknede,yüzme ekipmanları, olta takımı gibi ekipmanlar da bulunmaktadır. Günlük yemeklerin hazırlandığı bir mutfak, duş ve genel kullanım için temiz su, TV izlemek, yemek ve sohbet için çok amaçlı bir salon gibi günlük hayatımızda gerekli imkanlar da Guletlerde yer almaktadır. 

 * Satışa açık tüm Mavi turlarımızı TravelTerminal.net internet adresimizden online olarak yada ofisimizi 0212 587 22 22 numaralı hattından arayarak satın alabilirsiniz.  Ofisimiz hafta içi 09:00 - 18:00 Cumartesi 09:00 - 17:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Acil bir durumda 0535 611 72 68 numaralı hattımızdan destek alabilirsiniz. 

 * Mavi Turlarımızda katılımcı sayısı en az 10 kişi olmalıdır. Turda yeterli doluluk sağlanamazsa acente turdan 7 gün önce turu iptal edebilir. 

* Mavi Turlarımızda  0-2 yaş Bebek ve 3 - 6 Çocuk yolcu alınmamaktadır. Turu satın alan 6 yaşından büyük tüm misafirlerimiz için yetişkin ücretleri geçerlidir. 

* Mavi Tur tekneleriinde odalar ve boyutları değişkenlik göstermektedir. Oda yerleşim planı Tekne görevlilerince yapılmakta olup, tüm misafirlerimiz hazırlanmış oda yerleşim planına uymakla yükümlüdür. 

* Mavi Tur esnasında Mücbir Sebep olarak adlandırılan; güzergah üzerinde olumsuz hava koşulları vs. gibi durumlar oluşması nedeniyle ilan edilmiş  seyahat planı üzerinde yaşanabilecek değişiklik ve aksamalardan acentemiz sorumlu tutlamaz. Değişiklik zorunluluk nedeniyle yapıldığı için kusur sayılmaz ve misafirlerimize tazminat hakkı doğmaz.


İptal Şartları

* Misafirlerimiz, satın aldıkları Mavi Tur seyahati turlarında; Tur hareketine  14 gün kalan %100 iade ve tarih değişikliği hakkına sahiptir. Tur hareketine 14 günden daha az zaman kala tur iptali ve tarih değişikliği yapılamaz. 

* Uçak veya Tren seyahati bulunan Yurtiçi Turlarda ''Bilet ücreti'' tutarlarının iadesinde taşıyıcı firmanın bilet kuralları geçerlidir. Seyahat acentamız Uçak veya Trenli turlarda ''biletli yolcu taşımacılığı'' hizmetini bir başka kurumdan satın almış olduğu için tamamen aracı konumdadır ve sadece yolcu biletinin temini konusunda sorumluluğu bulunmaktadır. Misafirin talebi üzerine turun iptal edilmesi veya tarih değişikliği hallerinde ''Bilet cezai şartları'' misafirimize iletilir ve oluşacak olan ceza-i şartlar, kesintiler misafirimizin sorumluluğundadır. 

TRAVEL TERMİNAL & Tek Turizm İnş.Teks.Ltd.Şti.
Gazi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı No: 39 Ülkü Apt., Kat: 2-3, Daire: 2-3 AKSARAY / FATİH / ISTANBUL
0 (212) 587 22 22


Bu çıktı 28.03.2024 17:17 tarihinde verilmiştir. TRAVEL TERMİNAL & Tek Turizm İnş.Teks.Ltd.Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.