travelterminal.net'e Hoşgeldiniz Lütfen giriş yapmadan önce aşağıdaki bilgileri okuyunuz.
Kullanıcı Sözleşmesi
Gizlilik Sözleşmesi
ÜYE GİRİŞİ
 
 
ÜYE KAYIT
 
 
Beyazrusya Vize İşlemleri

Beyaz Rusya

BEYAZ RUSYA VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR
Umuma mahsus pasaport hamilleri 30 gün süreyle vizeden muaftır. 


TURİSTİK VİZE
(geçerlilik süresi 30 gün üstü)

1. Pasaport
Not: Vize geçerlilik süresi bitiş tarihinde daha en az 3 ay geçerli olan ve vize için boş sayfası bulunan
2. Turistik vize için davet mektubu 
3. 1 adet orjinal vesikalık resim
Not:En fazla 6 ay önce çekilmiş, retuş edilmemiş ve kontrastı belirgin olmalı. Resim vize aşvuru formunda belirtilen bölüme zımbalanmış olmalı.
4. Seyahat sağlık sigorta poliçesinin fotokopisi
5. Vize Başvuru formu ( madde 42 imzalanmalıdır ) ( Web sayfamızdan indirilmelidir ) 
6  Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )
 
TİCARİ VİZE
 KISA VADELİ TİCARİ VİZE
(geçerlilik süresi 90 gün üstü)

1. Pasaport
Not: Vize geçerlilik süresi bitiş tarihinde daha en az 3 ay geçerli olan ve vize için boş sayfası bulunan
2. Kısa vadeli ticari vize için davet mektubu 
Not: Belarus’ta kayıtlı olan ve ziyaret edilecek şirketten gidecek kişi adına verilen ve gerekli bir şekilde doldurulmuş
3. 1 adet orjinal vesikalık resim
Not:En fazla 6 ay önce çekilmiş, retuş edilmemiş ve kontrastı belirgin olmalı. Resim vize aşvuru formunda belirtilen bölüme zımbalanmış olmalı.
4. Seyahat sağlık sigorta poliçesinin fotokopisi
5. Vize Başvuru formu ( madde 42 imzalanmalıdır ) ( Web sayfamızdan indirilmelidir ) 
6  Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )

MİSAFİR VİZESİ

KISA VADELİ MİSAFİR VİZE
(geçerlilik süresi 90 gün üstü)

1. Pasaport
Not: Vize geçerlilik süresi bitiş tarihinde daha en az 3 ay geçerli olan ve vize için boş sayfası bulunan
2. Kısa vadeli misafir vizesi için davet mektubu
Not: Belarus Polis makamlarınca gidecek kişi adına verilen geçerli bir davetiye. Sadece orijinali kabul etmektedir.
3. 1 adet orjinal vesikalık resim
Not:En fazla 6 ay önce çekilmiş, retuş edilmemiş ve kontrastı belirgin olmalı. Resim vize aşvuru formunda belirtilen bölüme zımbalanmış olmalı.
4. Seyahat sağlık sigorta poliçesinin fotokopisi
5. Vize Başvuru formu ( madde 42 imzalanmalıdır ) ( Web sayfamızdan indirilmelidir ) 
6  Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )
 
 
NOT 1 : Belarus Cumhuriyeti’ nde 5 işgününden fazla kalındığında Polis makamlarında registre (kayıt) işlemleri yaptırılması zorunludur. Otelde kalındığı takdirde registre (kayıt) işlemlerini otel tarafından yapılmaktadır. 
NOT 2:  Yukarıda belirtilen gerekli evraklar ,genel evrak listesi olup,konsolosluk ek evrak talep edebilmektedir.

Türkiye’nin her ilinden pasaportlara Travel Terminal Belarus vizesi alabilmektedir.

*** Belarus vize işlemleri için sizin konsolosluğa gelmenize gerek yoktur.

 

Umuma mahsus pasaport hamilleri 30 gün süreyle vizeden muaftır. 


TURİSTİK VİZE
(geçerlilik süresi 30 gün üstü)

1. Pasaport
Not: Vize geçerlilik süresi bitiş tarihinde daha en az 3 ay geçerli olan ve vize için boş sayfası bulunan
2. Turistik vize için davet mektubu 
3. 1 adet orjinal vesikalık resim
Not:En fazla 6 ay önce çekilmiş, retuş edilmemiş ve kontrastı belirgin olmalı. Resim vize aşvuru formunda belirtilen bölüme zımbalanmış olmalı.
4. Seyahat sağlık sigorta poliçesinin fotokopisi
5. Vize Başvuru formu ( madde 42 imzalanmalıdır ) ( Web sayfamızdan indirilmelidir ) 
6  Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )
 
TİCARİ VİZE
 KISA VADELİ TİCARİ VİZE
(geçerlilik süresi 90 gün üstü)

1. Pasaport
Not: Vize geçerlilik süresi bitiş tarihinde daha en az 3 ay geçerli olan ve vize için boş sayfası bulunan
2. Kısa vadeli ticari vize için davet mektubu 
Not: Belarus’ta kayıtlı olan ve ziyaret edilecek şirketten gidecek kişi adına verilen ve gerekli bir şekilde doldurulmuş
3. 1 adet orjinal vesikalık resim
Not:En fazla 6 ay önce çekilmiş, retuş edilmemiş ve kontrastı belirgin olmalı. Resim vize aşvuru formunda belirtilen bölüme zımbalanmış olmalı.
4. Seyahat sağlık sigorta poliçesinin fotokopisi
5. Vize Başvuru formu ( madde 42 imzalanmalıdır ) ( Web sayfamızdan indirilmelidir ) 
6  Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )

MİSAFİR VİZESİ

KISA VADELİ MİSAFİR VİZE
(geçerlilik süresi 90 gün üstü)

1. Pasaport
Not: Vize geçerlilik süresi bitiş tarihinde daha en az 3 ay geçerli olan ve vize için boş sayfası bulunan
2. Kısa vadeli misafir vizesi için davet mektubu
Not: Belarus Polis makamlarınca gidecek kişi adına verilen geçerli bir davetiye. Sadece orijinali kabul etmektedir.
3. 1 adet orjinal vesikalık resim
Not:En fazla 6 ay önce çekilmiş, retuş edilmemiş ve kontrastı belirgin olmalı. Resim vize aşvuru formunda belirtilen bölüme zımbalanmış olmalı.
4. Seyahat sağlık sigorta poliçesinin fotokopisi
5. Vize Başvuru formu ( madde 42 imzalanmalıdır ) ( Web sayfamızdan indirilmelidir ) 
6  Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )
 
 
NOT 1 : Belarus Cumhuriyeti’ nde 5 işgününden fazla kalındığında Polis makamlarında registre (kayıt) işlemleri yaptırılması zorunludur. Otelde kalındığı takdirde registre (kayıt) işlemlerini otel tarafından yapılmaktadır. 
NOT 2:  Yukarıda belirtilen gerekli evraklar ,genel evrak listesi olup,konsolosluk ek evrak talep edebilmektedir.

Türkiye’nin her ilinden pasaportlara Travel Terminal Belarus vizesi alabilmektedir.

*** Belarus vize işlemleri için sizin konsolosluğa gelmenize gerek yoktur.

Umuma mahsus pasaport hamilleri 30 gün süreyle vizeden muaftır. 


TURİSTİK VİZE
(geçerlilik süresi 30 gün üstü)

1. Pasaport
Not: Vize geçerlilik süresi bitiş tarihinde daha en az 3 ay geçerli olan ve vize için boş sayfası bulunan
2. Turistik vize için davet mektubu 
3. 1 adet orjinal vesikalık resim
Not:En fazla 6 ay önce çekilmiş, retuş edilmemiş ve kontrastı belirgin olmalı. Resim vize aşvuru formunda belirtilen bölüme zımbalanmış olmalı.
4. Seyahat sağlık sigorta poliçesinin fotokopisi
5. Vize Başvuru formu ( madde 42 imzalanmalıdır ) ( Web sayfamızdan indirilmelidir ) 
6  Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )
 
TİCARİ VİZE
 KISA VADELİ TİCARİ VİZE
(geçerlilik süresi 90 gün üstü)

1. Pasaport
Not: Vize geçerlilik süresi bitiş tarihinde daha en az 3 ay geçerli olan ve vize için boş sayfası bulunan
2. Kısa vadeli ticari vize için davet mektubu 
Not: Belarus’ta kayıtlı olan ve ziyaret edilecek şirketten gidecek kişi adına verilen ve gerekli bir şekilde doldurulmuş
3. 1 adet orjinal vesikalık resim
Not:En fazla 6 ay önce çekilmiş, retuş edilmemiş ve kontrastı belirgin olmalı. Resim vize aşvuru formunda belirtilen bölüme zımbalanmış olmalı.
4. Seyahat sağlık sigorta poliçesinin fotokopisi
5. Vize Başvuru formu ( madde 42 imzalanmalıdır ) ( Web sayfamızdan indirilmelidir ) 
6  Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )

MİSAFİR VİZESİ

KISA VADELİ MİSAFİR VİZE
(geçerlilik süresi 90 gün üstü)

1. Pasaport
Not: Vize geçerlilik süresi bitiş tarihinde daha en az 3 ay geçerli olan ve vize için boş sayfası bulunan
2. Kısa vadeli misafir vizesi için davet mektubu
Not: Belarus Polis makamlarınca gidecek kişi adına verilen geçerli bir davetiye. Sadece orijinali kabul etmektedir.
3. 1 adet orjinal vesikalık resim
Not:En fazla 6 ay önce çekilmiş, retuş edilmemiş ve kontrastı belirgin olmalı. Resim vize aşvuru formunda belirtilen bölüme zımbalanmış olmalı.
4. Seyahat sağlık sigorta poliçesinin fotokopisi
5. Vize Başvuru formu ( madde 42 imzalanmalıdır ) ( Web sayfamızdan indirilmelidir ) 
6  Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )
 
 
NOT 1 : Belarus Cumhuriyeti’ nde 5 işgününden fazla kalındığında Polis makamlarında registre (kayıt) işlemleri yaptırılması zorunludur. Otelde kalındığı takdirde registre (kayıt) işlemlerini otel tarafından yapılmaktadır. 
NOT 2:  Yukarıda belirtilen gerekli evraklar ,genel evrak listesi olup,konsolosluk ek evrak talep edebilmektedir.

Türkiye’nin her ilinden pasaportlara Travel Terminal Belarus vizesi alabilmektedir.

*** Belarus vize işlemleri için sizin konsolosluğa gelmenize gerek yoktur.

Umuma mahsus pasaport hamilleri 30 gün süreyle vizeden muaftır. 


TURİSTİK VİZE
(geçerlilik süresi 30 gün üstü)

1. Pasaport
Not: Vize geçerlilik süresi bitiş tarihinde daha en az 3 ay geçerli olan ve vize için boş sayfası bulunan
2. Turistik vize için davet mektubu 
3. 1 adet orjinal vesikalık resim
Not:En fazla 6 ay önce çekilmiş, retuş edilmemiş ve kontrastı belirgin olmalı. Resim vize aşvuru formunda belirtilen bölüme zımbalanmış olmalı.
4. Seyahat sağlık sigorta poliçesinin fotokopisi
5. Vize Başvuru formu ( madde 42 imzalanmalıdır ) ( Web sayfamızdan indirilmelidir ) 
6  Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )
 
TİCARİ VİZE
 KISA VADELİ TİCARİ VİZE
(geçerlilik süresi 90 gün üstü)

1. Pasaport
Not: Vize geçerlilik süresi bitiş tarihinde daha en az 3 ay geçerli olan ve vize için boş sayfası bulunan
2. Kısa vadeli ticari vize için davet mektubu 
Not: Belarus’ta kayıtlı olan ve ziyaret edilecek şirketten gidecek kişi adına verilen ve gerekli bir şekilde doldurulmuş
3. 1 adet orjinal vesikalık resim
Not:En fazla 6 ay önce çekilmiş, retuş edilmemiş ve kontrastı belirgin olmalı. Resim vize aşvuru formunda belirtilen bölüme zımbalanmış olmalı.
4. Seyahat sağlık sigorta poliçesinin fotokopisi
5. Vize Başvuru formu ( madde 42 imzalanmalıdır ) ( Web sayfamızdan indirilmelidir ) 
6  Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )

MİSAFİR VİZESİ

KISA VADELİ MİSAFİR VİZE
(geçerlilik süresi 90 gün üstü)

1. Pasaport
Not: Vize geçerlilik süresi bitiş tarihinde daha en az 3 ay geçerli olan ve vize için boş sayfası bulunan
2. Kısa vadeli misafir vizesi için davet mektubu
Not: Belarus Polis makamlarınca gidecek kişi adına verilen geçerli bir davetiye. Sadece orijinali kabul etmektedir.
3. 1 adet orjinal vesikalık resim
Not:En fazla 6 ay önce çekilmiş, retuş edilmemiş ve kontrastı belirgin olmalı. Resim vize aşvuru formunda belirtilen bölüme zımbalanmış olmalı.
4. Seyahat sağlık sigorta poliçesinin fotokopisi
5. Vize Başvuru formu ( madde 42 imzalanmalıdır ) ( Web sayfamızdan indirilmelidir ) 
6  Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )
 
 
NOT 1 : Belarus Cumhuriyeti’ nde 5 işgününden fazla kalındığında Polis makamlarında registre (kayıt) işlemleri yaptırılması zorunludur. Otelde kalındığı takdirde registre (kayıt) işlemlerini otel tarafından yapılmaktadır. 
NOT 2:  Yukarıda belirtilen gerekli evraklar ,genel evrak listesi olup,konsolosluk ek evrak talep edebilmektedir.

Türkiye’nin her ilinden pasaportlara Travel Terminal Belarus vizesi alabilmektedir.

*** Belarus vize işlemleri için sizin konsolosluğa gelmenize gerek yoktur.

BEYAZ RUSYA VİZESİ FİYAT LİSTESİ

 

BEYAZ RUSYA VİZESİ DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER
Fiyatlandırma Detayları ;
* Vize fiyatlarımıza, tüm işlem masrafları dahil, Kdv hariçtir. 
* Vize fiyatlarımız ofisimize elden teslim edilen evraklar için fiyatlandırılmıştır.
* Sigortanın konsolosluk tarafından zorunlu tutulduğu işlemlerde, Sigorta bedelleri de fiyatlarımıza dahil edilmiş durumdadır. 
* Sigorta poliçelerinde 65 Yaş ve üzeri kişiler ayrıca fiyatlandırılmakta olup, müracatınız bu kapsama giriyor ise, oluşacak fiyat farkı sizden ayrıca talep edilecektir.
* Kargo ya da Moto Kurye ile tarafımıza ulaştırılan evrakların, geliş ve gidiş masrafları müşterimize aittir.
* Kargo ile evrak, pasaport gönderecek müşterilerimize Yurtiçi Kargo aracılığı ile 'Travel Terminal' ismini belirterek şirketimize gönderim yapabilirler.

Beyaz Rusya TC. Pasaportları Vize uygulaması ;
Umuma Mahsus Pasaport ( Bordo Pasaport ) : Vizeden Muaf. (30gün)
Hususi Pasaport ( Yeşil Pasaport ) : Vizeden Muaf. (30gün)
Hizmet Pasaportu ( Gri Pasaport ) : Vizeden Muaf. (30gün)
Diplomatik Pasaport ( Kırmızı Pasaport ) : Vizeden Muaf. (30gün)

Beyaz Rusya'ya Uçak Bileti satın almak istiyorum;
Travel Terminal, tüm havayollarının biletlerini en ekonomik fiyatlara size sağlamaktadır. Seyahat danışmanlarımız kullandıkları uluslararası programlar sayesinde tüm uçuşları sizin için karşılaştırmakta ve sizin arzunuza, kriterlerinize göre uçuş sunmaktadırlar. Bu işlem için havayollarının belirlediği Bilet ve Hizmet bedeli dışında bir ücret talep edilmemektedir. Uçak bileti talepleriniz için iletişim hatlarımızı arayınız. 

Beyaz Rusya'da Otel Rezervasyonu yapmak ve satın almak istiyorum;
Travel Terminal, gideceğiniz şehirde kalacağınız oteli zahmetsizce ve en ekonomik fiyatlara size sunabilmektedir. Seyahat danışmanlarımız kullandıkları uluslararası programlar sayesinde tüm müsait otelleri sizin için karşılaştırmakta ve sizin arzunuza, kriterlerinize göre otel sunmaktadırlar.  Otel Rezervasyonu talepleriniz için iletişim hatlarımızı arayınız. 

Beyaz Rusya Vize Başvuruları için özel uyarılar;


Vizeniz Çıkmadan Otel ve Uçak Bileti Satın Almayınız.

Konsolosluğa Vize başvurusu yapıldığında vize alınacağının garantisi hiçbir zaman yoktur. Vize vermek sadece Konsolosluğun insiyatifinde bir durumdur. Başvurunuz olumsuz sonuçlandığında yaptığınız tüm harcama boşa gider ve yanar. Olumlu sonuçlanan başvurularda da vize alım sürecinin öngörülen zamandan daha uzun sürme riski vardır. Bu nedenlerden ötürü Vize işlemleri bitmeden Asla Bilet ve Otel satın almayınız veya başka bir ülkeye kesin seyahat planı yapmayınız. Eğer promosyon fiyatlardan yararlanmak veya zorunlu durumlar nedeniyle Uçak bileti ve Otel satın almışsanız sorumluluğun size ait olduğunu hatırlatmak isteriz. Yukarıda belirttiğimiz risklerden dolayı Vize sonuçlanmadan satın aldığınız Bilet ve Otelinizi kullanamayacak duruma düşmeniz durumunda Travel Terminal sorumluluk kabul etmemektedir. Bu uyarımız vize müracatı yapan tüm misafirlerimiz tarafından okunmuş kabul edillir.

Yıpranmış Pasaportlara dikkat ! 
Yıpranmış yada tahrip olmuş pasaportları konsolosluk işleme almamaktadır. Vize tatbik edilmiş fakat yıpranmış bir pasaporta sahipseniz ülkeye girişte pasaport polislerinin pasaportunuzdaki yıpranmadan dolayı sizi bekletmesi ya da daha fazla bir inceleme tatbik etmesi olasıdır. Hatta sadece bu yüzden ülkeye giriş yapamayabilirsiniz.

Eski Pasaportlarınız da Vize işlemlerinde gerekebilmektedir !
Konsolosluk özellikle ilk defa vize tatbik edilecek ( boş ) pasaportlar da eski pasaportları da talep etmektedir. Başvurunuz bu şekilde olacak ise mutlaka eski pasaportlarınızı da gönderiniz.

BEYAZ RUSYA da Registre İşlemleri
Beyaz Rusya'ya seyahat eden herkes 5 iş günü içerisinde kaldıkları adrese kayıt işlemlerini yaptırmaları gerekmektedir. Bu işleme Registre denilmektedir. Bu işlem otelde kalanlar için otel tarafından ücretsiz yapılmaktadır. Otelde kalmayacaksanız; ücreti karşılığında resmi makamlarda işleminizi yaptırmanız gerekmektedir.

Beyaz Rusya Hakkında Bilgi almak isterseniz; sitemizde Beyaz Rusya Sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Beyaz Rusya Uçak Bileti almak isterseniz; sitemizde Uçak Bileti bölümünü ziyaret edebilirsiniz.
BEYAZ RUSYA VİZESİ VİZE İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ FORMLAR
Mail Grubuna Katıl
Travelterminal.net sitesinde yer alan tüm metin, resim ve içeriklerin hakları TEK TURIZM İNŞ.TESKT. SAN. ve TİC. Şirketine aittir. Hiç bir şekilde basılı veya elektronik bir ortamda izinsiz kullanılamaz veya kopyalanamaz. Tüm içerik bilgilendirme amaçlı olup değişiklik olması durumunda Travelterminal.net sorumlu tutulamaz.