travelterminal.net'e Hoşgeldiniz Lütfen giriş yapmadan önce aşağıdaki bilgileri okuyunuz.
Kullanıcı Sözleşmesi
Gizlilik Sözleşmesi
ÜYE GİRİŞİ
 
 
ÜYE KAYIT
 
 
Hollanda Vizesi

Hollanda

HOLLANDA VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR
1.Pasaport ( en az 6 ay geçerli ) Eski pasaportlar (var ise)
2.Yeni çekilmiş arka fonu beyaz 2 adet biometrik fotoğraf , (35x45 boyutlarında)
3.Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış seyahat amacını ve tarihlerini bildiren Hollanda Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi 
4.Şirketin imza sirküleri fotokopisi (süresi geçmemiş)  
5.Faaliyet belgesi, ( fotokopi ) ( 3 aydan daha eski olmamalıdır )
6.Vergi levhası fotokopisi 
7.Ticaret sicil gazetesi fotokopisi  
8. Son 6 aylık hesap hareketini gösteren banka cüzdanı yada banka tarafından onaylanmış hesap özeti ( Orjinal ) (banka hesap özet
1.Pasaport ( en az 6 ay geçerli ) Eski pasaportlar (var ise)
2.Yeni çekilmiş arka fonu beyaz 2 adet biometrik fotoğraf , (35x45 boyutlarında)
3.Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış seyahat amacını ve tarihlerini bildiren Hollanda Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi 
4.Şirketin imza sirküleri fotokopisi (süresi geçmemiş)  
5.Faaliyet belgesi, ( fotokopi ) ( 3 aydan daha eski olmamalıdır )
6.Vergi levhası fotokopisi 
7.Ticaret sicil gazetesi fotokopisi  
8. BAĞKUR Dökümleri ve BAĞKUR İşe Giriş Belgesi
9. Şirkete ait veya Şahsi Son 6 aylık hesap hareketini gösteren banka cüzdanı yada banka tarafından onaylanmış hesap özeti ( Orjinal ) (banka hesap özetinin ekinde şube imza sirküleride gerekmektedir.)
10.  Gelirle ilgili belgeler* (ör. Maaş ödemeleri, hesap cüzdanı, kira geliri, tarım üretimi, tapu fotokopileri vs.)
11. Kimlik Fotokopisi
12. Aile, arkadaş ziyareti için ; (Davetiye Belediyeden onaylı) veya  Turistik seyahat için; Otel Rezervasyonu
-Davet eden kişiye ait evraklar: Davet eden kişinin gelir gösterir evraklar ve Hollanda pasaport fotokopisi veya oturum kartının fotokopisi, Nüfus kayıt örneği: Davet eden kişiyle yakınlık durumunu gösterir,nüfus kayıt örneği.
13. Ticari amaçlı ise; Hollanda’dan gelen şirket antetli kağıdına yazılı davetiye./fuar davetiye veya giriş kaydı.
14. Uçuş rezervasyonu(gidiş-dönüş) veya seyahate ilişkin diğer belgeler
15. 30.000 Euro teminatlı Seyahat Sağlık sigortası Orjinali ve fotokopisi
16. Vize Başvuru formu (37. madde ve sayfanın sonundaki 'signature' yazan kısım imzalanmalıdır  ( Web sayfamızdan indirilmelidir ) 
17. Onay formu ve ek bilgi formu doldurulmalı ve imzalanmalıdır ( Web sayfamızdan indirilmelidir )
18. Vize Başvuru Vekaletnamesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )
19. Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )

NOT 1 : Yukarıda belirtilen gerekli evraklar ,genel evrak listesi olup,konsolosluk ek evrak talep edebilmektedir.


1.Pasaport ( en az 6 ay geçerli ) Eski pasaportlar (var ise)
2.Yeni çekilmiş arka fonu beyaz 2 adet biometrik fotoğraf , (35x45 boyutlarında)
3.Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış seyahat amacını ve seyahat  tarihleri arasında izinli olduğunuzu bildiren Hollanda Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi 
4.Şirketin imza sirküleri fotokopisi (süresi geçmemiş)  
5.Faaliyet belgesi, ( fotokopi ) ( 3 aydan daha eski olmamalıdır )
6.Vergi levhası fotokopisi 
7.Ticaret sicil gazetesi fotokopisi  
8. SGK hizmet dökümü (fotokopi), SGK işe giriş bildirgesi (fotokopi), Son 3 aya ait maaş bordrosu (fotokopi),
9.  Son 6 aylık hesap hareketini gösteren banka cüzdanı yada banka tarafından onaylanmış hesap özeti ( Orjinal ) (banka hesap özetinin ekinde şube imza sirküleride gerekmektedir.)
10. Gelirle ilgili belgeler* (ör. Maaş ödemeleri, hesap cüzdanı, kira geliri, tarım üretimi, tapu fotokopileri vs.)
11. Kimlik Fotokopisi
12. Aile, arkadaş ziyareti için ; (Davetiye Belediyeden onaylı) veya  Turistik seyahat için; Otel Rezervasyonu
-Davet eden kişiye ait evraklar: Davet eden kişinin gelir gösterir evraklar ve Hollanda pasaport fotokopisi veya oturum kartının fotokopisi, Nüfus kayıt örneği: Davet eden kişiyle yakınlık durumunu gösterir,nüfus kayıt örneği.
13. Ticari amaçlı ise; Hollanda’dan gelen şirket antetli kağıdına yazılı davetiye./fuar davetiye veya giriş kaydı.
14. Uçuş rezervasyonu(gidiş-dönüş) veya seyahate ilişkin diğer belgeler
15. 30.000 Euro teminatlı Seyahat Sağlık sigortası Orjinali ve fotokopisi
16. Vize Başvuru formu (37. madde ve sayfanın sonundaki 'signature' yazan kısım imzalanmalıdır  ( Web sayfamızdan indirilmelidir ) 
17. Onay formu ve ek bilgi formu doldurulmalı ve imzalanmalıdır ( Web sayfamızdan indirilmelidir )
18. Vize Başvuru Vekaletnamesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )
19. Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )

NOT 1 : Yukarıda belirtilen gerekli evraklar ,genel evrak listesi olup,konsolosluk ek evrak talep edebilmektedir.


Emekliler için : 
1.Pasaport ( en az 6 ay geçerli ) Eski pasaportlar (var ise)
2.Yeni çekilmiş arka fonu beyaz 2 adet biometrik fotoğraf , (35x45 boyutlarında)
3. Emeklilik cüzdanının veya kartının fotokopisi
4. Emekli maaşı aldığı banka kartı ve/veya banka cüzdanı fotokopisi (aldığı net maaş miktarını gösteriyorolmalı ) 
5. Emeklilik hesap hareketini gösteren banka cüzdanı yada banka tarafından onaylanmış hesap özeti
6. Özel Ziyaret vize başvurularında ziyarete gideceğiniz kişiden davetiye gerekmektedir.
7. 30.000 Euro teminatlı Seyahat Sağlık sigortası Orjinali ve fotokopisi

Ev Hanımları İçin : 
1. Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağını belirten Hollanda Başkonsolosluğu’na hitaben yazılmış vize talep dilekçesi 
2. Eşine ait iş evrakları ( ev hanımları eşleri ile birlikte başvuruda bulunanlar ise sadece evlenme cüzdanlarını vermeleri yeterlidir) 
3. Evlenme cüzdanı fotokopisi 
4. Kredi kartı fotokopileri
5. Özel Ziyaret vize başvurularında ziyarete gideceğiniz kişiden davetiye gerekmektedir.
6. 30.000 Euro teminatlı Seyahat Sağlık sigortası Orjinali ve fotokopisi

Öğrenciler İçin : 
1. Öğrenci belgesi (yeni tarihli-orijinal) 
2. Okuldan izin belgesi (yeni tarihli-orijinal) 
3. Öğrenim göreceğiniz okuldan yaptırdığınız okul kayıt belgeleri (öğrenim amaçlı gidiliyor ise ) 
4. Ebeveynler tarafından imzalanmış seyahat amacını ve tüm masrafların kendileri tarafından karşılanağını belirten Hollanda Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize takip dilekçesi 
5. Ebeveynlerin iş evrakları 
6. Muvaffakatname : Reşit olmayan başvuru sahipleri için gerekli noter onaylı yazı. Anne veya babası yada her ikisi olmadan seyahat edecek çocuklar için yeni tarihli ve noter tarafından onaylanmış orijinal muvaffakatname . 
7. Özel Ziyaret vize başvurularında ziyarete gideceğiniz kişiden davetiye gerekmektedir.


HOLLANDA VİZESİ FİYAT LİSTESİ
Ülke Vize Süresi Vize Tipi Giriş Sayısı İşlem Süresi Toplam Ücret
HOLLANDA Kons.Belirler Ticari Kons.Belirler Kons.Belirler 140 EURO
HOLLANDA Kons.Belirler Turistik Kons.Belirler Kons.Belirler 140 EURO
HOLLANDA Kons.Belirler Özel Ziyaret Kons.Belirler Kons.Belirler 140 EURO
 

HOLLANDA VİZESİ DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER
Fiyatlandırma Detayları ;
* Vize fiyatlarımıza, tüm işlem masrafları dahil, Kdv hariçtir. 
* Vize fiyatlarımız ofisimize elden teslim edilen evraklar için fiyatlandırılmıştır.
* Kargo ya da Moto Kurye ile tarafımıza ulaştırılan evrakların, geliş ve gidiş masrafları müşterimize aittir.
* Kargo ile evrak, pasaport gönderecek müşterilerimiz Yurtiçi Kargo aracılığı ile 'Travel Terminal' ismini belirterek şirketimize gönderim yapabilirler. 
* Sigortanın konsolosluk tarafından zorunlu tutulduğu işlemlerde, Sigorta bedelleri de fiyatlarımıza dahil edilmiştir. 
* Sigorta poliçelerinde 65 Yaş ve üzeri kişiler ayrıca fiyatlandırılmakta olup, müracatınız bu kapsama giriyor ise, oluşacak fiyat farkı sizden ayrıca talep edilecektir. 


Hollanda'nın, T.C. Pasaportları Vize uygulaması ;
Umuma Mahsus Pasaport ( Bordo Pasaport ) : Vize Gerekiyor.
Hususi Pasaport ( Yeşil Pasaport ) : Vizeden Muaf.
Hizmet Pasaportu ( Gri Pasaport ) : Vizeden Muaf.
Diplomatik Pasaport ( Kırmızı Pasaport ) : Vizeden Muaf.

Hollanda'ya Uçak Bileti satın almak istiyorum;
Travel Terminal, tüm havayollarının biletlerini en ekonomik fiyatlara size sağlamaktadır. Seyahat danışmanlarımız kullandıkları uluslararası programlar sayesinde tüm uçuşları sizin için karşılaştırmakta ve sizin arzunuza, kriterlerinize göre uçuş sunmaktadırlar. Bu işlem için havayollarının belirlediği Bilet ve Hizmet bedeli dışında bir ücret talep edilmemektedir. Uçak bileti talepleriniz için iletişim hatlarımızı arayınız.

Hollanda'da Otel Rezervasyonu yapmak ve satın almak istiyorum;
Travel Terminal, gideceğiniz şehirde kalacağınız oteli zahmetsizce ve en ekonomik fiyatlara size sunabilmektedir. Seyahat danışmanlarımız kullandıkları uluslararası programlar sayesinde tüm müsait otelleri sizin için karşılaştırmakta ve sizin arzunuza, kriterlerinize göre otel sunmaktadırlar.  Otel Rezervasyonu talepleriniz için iletişim hatlarımızı arayınız.  

Hollanda Vize Başvuruları için özel uyarılar;

Vizeniz Çıkmadan Otel ve Uçak Bileti Satın Almayınız.
Konsolosluğa Vize başvurusu yapıldığında vize alınacağının garantisi hiçbir zaman yoktur. Vize vermek sadece Konsolosluğun insiyatifinde bir durumdur. Başvurunuz olumsuz sonuçlandığında yaptığınız tüm harcama boşa gider ve yanar. Olumlu sonuçlanan başvurularda da vize alım sürecinin öngörülen zamandan daha uzun sürme riski vardır. Bu nedenlerden ötürü Vize işlemleri bitmeden Asla Bilet ve Otel satın almayınız veya başka bir ülkeye kesin seyahat planı yapmayınız. Eğer promosyon fiyatlardan yararlanmak veya zorunlu durumlar nedeniyle Uçak bileti ve Otel satın almışsanız sorumluluğun size ait olduğunu hatırlatmak isteriz. Yukarıda belirttiğimiz risklerden dolayı Vize sonuçlanmadan satın aldığınız Bilet ve Otelinizi kullanamayacak duruma düşmeniz durumunda Travel Terminal sorumluluk kabul etmemektedir. Bu uyarımız vize müracatı yapan tüm misafirlerimiz tarafından okunmuş kabul edillir.

Yıpranmış Pasaportlara dikkat !
Yıpranmış yada tahrip olmuş pasaportları konsolosluk işleme almamaktadır. Vize tatbik edilmiş fakat yıpranmış bir pasaporta sahipseniz ülkeye girişte pasaport polislerinin pasaportunuzdaki yıpranmadan dolayı sizi bekletmesi ya da daha fazla bir inceleme tatbik etmesi olasıdır. Hatta sadece bu yüzden ülkeye giriş yapamayabilirsiniz.

Eski Pasaportlarınız da Vize işlemlerinde gerekebilmektedir !
Konsolosluk özellikle ilk defa vize tatbik edilecek ( boş ) pasaportlar da eski pasaportları da talep etmektedir. Başvurunuz bu şekilde olacak ise mutlaka eski pasaportlarınızı da gönderiniz.

Vize İşlem süreleri  ve Randevu sistemi :
Yukarıda belirtilen işlem süreleri Randevu aşamasından sonra pasaportunuzun konsoloslukta kalış süresini göstermektedir. Evraklarınızın acentamıza ulaşmasını takiben işlem günü için konsolosluktan randevu alınmaktadır. Bu randevu zamanı, konsolosluğun yoğunluğuna göre değişkenlik göstermekte olup, işlem öncesi randevu günü söylemek mümkün değildir.

Biometrik veri parmak izi hakkında:
25 Eylül 2014 tarihi itibariyle tüm Schengen ülkeleri; Biyometrik Veri Alımı ( parmak izi ve dijital fotoğraf) sistemine geçiş yapmışlardır.
 
Bu sistemle birlikte,  (daha önce schengen vizesi alınmış  olsa bile) başvuru sahibinin randevu saatinde şahsen Konsoloslukta/Vize Başvuru Merkezinde bulunması gerekecektir. Biyometrik veri 5 yıl boyunca saklanacaktır. Mesela 30 Ekim 2019 da başvuru yapıp parmak izi veren bir kişi 30 Ekim 2019 a kadar parmak izinden muaftır,bu süre zarfında acente olarak vize başvurunuzu yapabileceğiz.

Hollanda Hakkında Bilgi almak isterseniz; sitemizde Hollanda Sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Hollanda Uçak Bileti almak isterseniz; sitemizde Uçak Bileti bölümünü ziyaret edebilirsiniz.
HOLLANDA VİZESİ VİZE İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ FORMLAR
Mail Grubuna Katıl
Travelterminal.net sitesinde yer alan tüm metin, resim ve içeriklerin hakları TEK TURIZM İNŞ.TESKT. SAN. ve TİC. Şirketine aittir. Hiç bir şekilde basılı veya elektronik bir ortamda izinsiz kullanılamaz veya kopyalanamaz. Tüm içerik bilgilendirme amaçlı olup değişiklik olması durumunda Travelterminal.net sorumlu tutulamaz.