travelterminal.net'e Hoşgeldiniz Lütfen giriş yapmadan önce aşağıdaki bilgileri okuyunuz.
Kullanıcı Sözleşmesi
Gizlilik Sözleşmesi
ÜYE GİRİŞİ
 
 
ÜYE KAYIT
 
 
Gana Vize İşlemleri

Gana

GANA VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

      TİCARİ / İŞ VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR
1.
 En az 6 (altı) ay geçerliliği olan T.C. pasaportu
2. Pasaportun kişisel bilgilerinin bulunduğu bölüme ait A-4 boyutunda RENKLİ Fotokopisi
   1.A) Başka bir ülkenin pasaportu ile başvuruluyor ise geçerlilik süresi olan İkamet Tezkeresinin aslı ve fotokopisi. Oturumu olmayan yabancı pasaportlara işlem yapılmamaktadır.
3. Sarıhumma Aşı Kartı Fotokopisi (27 Haziran 2012 tarihi itibariyle Gana Dışişleri Bakanlığı'ndan gelen talimatla aşı kartı zorunlu hale getirilmiştir,aksi halde vize uygulanamaz)
4. 2 Adet Fotoğraf ( 45x35 mm boyutlarında, Son 6 Ay içinde çektirilmiş olmalıdır)
5. İngilizce Şirket Dilekçesi; Antetli kağıda, seyahat sebebini, seyahat tarihlerini, seyahat edecek kişinin görevini açıklayan İngilizce dilekçe. (şirket kaşesi ve yetkili imzası olan)
6. Çalışana ait: Maaş Bordrosu ve SGK işe giriş bildirgesi Fotokopisi 
7. Uçak rezervasyonu
8. Otel rezervasyonu
9. Seyahat Sigortası
10. Davet Mektubu ; Gana 'da görüşme yapılacak şirketten alınan, seyahat tarihleri, ziyaret sebebi ve ziyarette bulunacak kişinin isminin yazılı belirtildiği İngilizce Davet mektubu.
10. Davet eden şirkete Ait ; Kuruluş Belgesi (Certificate of incorporation), İşyeri Faaliyet Belgesi ( Certificate of Commence of Bussines, Vergi borcu olmadığına ilişkin belge ( Tax Clearence Certificate ) 
11. Vize Başvuru formu imzalanmalıdır  ( Web sayfamızdan indirilmelidir ) 
12. Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )

ÖNEMLİ NOTLAR : 
* İlk kez Gana Vizesi başvurusu yapanlar için 1 Ay 1 Girişli vize verilmektedir.
* Tüm illerden gelen başvurular için Travel Terminal seyahat acentası müracatta bulunabilmektedir. .
***Gana vize işlemleri için sizin konsolosluğa gelmenize gerek yoktur.

      TİCARİ / İŞ VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR
1.
 En az 6 (altı) ay geçerliliği olan T.C. pasaportu
2. Pasaportun kişisel bilgilerinin bulunduğu bölüme ait A-4 boyutunda RENKLİ Fotokopisi
   1.A) Başka bir ülkenin pasaportu ile başvuruluyor ise geçerlilik süresi olan İkamet Tezkeresinin aslı ve fotokopisi. Oturumu olmayan yabancı pasaportlara işlem yapılmamaktadır.
3. Sarıhumma Aşı Kartı Fotokopisi (27 Haziran 2012 tarihi itibariyle Gana Dışişleri Bakanlığı'ndan gelen talimatla aşı kartı zorunlu hale getirilmiştir,aksi halde vize uygulanamaz)
4. 2 Adet Fotoğraf ( 45x35 mm boyutlarında, Son 6 Ay içinde çektirilmiş olmalıdır)
5. İngilizce Şirket Dilekçesi; Antetli kağıda, seyahat sebebini, seyahat tarihlerini, seyahat edecek kişinin görevini açıklayan İngilizce dilekçe. (şirket kaşesi ve yetkili imzası olan)
6. Çalışana ait: Maaş Bordrosu ve SGK işe giriş bildirgesi Fotokopisi 
7. Uçak rezervasyonu
8. Otel rezervasyonu
9. Seyahat Sigortası
10. Davet Mektubu ; Gana 'da görüşme yapılacak şirketten alınan, seyahat tarihleri, ziyaret sebebi ve ziyarette bulunacak kişinin isminin yazılı belirtildiği İngilizce Davet mektubu.
10. Davet eden şirkete Ait ; Kuruluş Belgesi (Certificate of incorporation), İşyeri Faaliyet Belgesi ( Certificate of Commence of Bussines, Vergi borcu olmadığına ilişkin belge ( Tax Clearence Certificate ) 
11. Vize Başvuru formu imzalanmalıdır  ( Web sayfamızdan indirilmelidir ) 
12. Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )

ÖNEMLİ NOTLAR : 
* İlk kez Gana Vizesi başvurusu yapanlar için 1 Ay 1 Girişli vize verilmektedir.
* Tüm illerden gelen başvurular için Travel Terminal seyahat acentası müracatta bulunabilmektedir. .
***Gana vize işlemleri için sizin konsolosluğa gelmenize gerek yoktur.

      TİCARİ / İŞ VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR
1.
 En az 6 (altı) ay geçerliliği olan T.C. pasaportu
2. Pasaportun kişisel bilgilerinin bulunduğu bölüme ait A-4 boyutunda RENKLİ Fotokopisi
   1.A) Başka bir ülkenin pasaportu ile başvuruluyor ise geçerlilik süresi olan İkamet Tezkeresinin aslı ve fotokopisi. Oturumu olmayan yabancı pasaportlara işlem yapılmamaktadır.
3. Sarıhumma Aşı Kartı Fotokopisi (27 Haziran 2012 tarihi itibariyle Gana Dışişleri Bakanlığı'ndan gelen talimatla aşı kartı zorunlu hale getirilmiştir,aksi halde vize uygulanamaz)
4. 2 Adet Fotoğraf ( 45x35 mm boyutlarında, Son 6 Ay içinde çektirilmiş olmalıdır)
5. İngilizce Şirket Dilekçesi; Antetli kağıda, seyahat sebebini, seyahat tarihlerini, seyahat edecek kişinin görevini açıklayan İngilizce dilekçe. (şirket kaşesi ve yetkili imzası olan)
6. Çalışana ait: Maaş Bordrosu ve SGK işe giriş bildirgesi Fotokopisi 
7. Uçak rezervasyonu
8. Otel rezervasyonu
9. Seyahat Sigortası
10. Davet Mektubu ; Gana 'da görüşme yapılacak şirketten alınan, seyahat tarihleri, ziyaret sebebi ve ziyarette bulunacak kişinin isminin yazılı belirtildiği İngilizce Davet mektubu.
10. Davet eden şirkete Ait ; Kuruluş Belgesi (Certificate of incorporation), İşyeri Faaliyet Belgesi ( Certificate of Commence of Bussines, Vergi borcu olmadığına ilişkin belge ( Tax Clearence Certificate ) 
11. Vize Başvuru formu imzalanmalıdır  ( Web sayfamızdan indirilmelidir ) 
12. Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )

ÖNEMLİ NOTLAR : 
* İlk kez Gana Vizesi başvurusu yapanlar için 1 Ay 1 Girişli vize verilmektedir.
* Tüm illerden gelen başvurular için Travel Terminal seyahat acentası müracatta bulunabilmektedir. .
***Gana vize işlemleri için sizin konsolosluğa gelmenize gerek yoktur.

      TİCARİ / İŞ VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR
1.
 En az 6 (altı) ay geçerliliği olan T.C. pasaportu
2. Pasaportun kişisel bilgilerinin bulunduğu bölüme ait A-4 boyutunda RENKLİ Fotokopisi
   1.A) Başka bir ülkenin pasaportu ile başvuruluyor ise geçerlilik süresi olan İkamet Tezkeresinin aslı ve fotokopisi. Oturumu olmayan yabancı pasaportlara işlem yapılmamaktadır.
3. Sarıhumma Aşı Kartı Fotokopisi (27 Haziran 2012 tarihi itibariyle Gana Dışişleri Bakanlığı'ndan gelen talimatla aşı kartı zorunlu hale getirilmiştir,aksi halde vize uygulanamaz)
4. 2 Adet Fotoğraf ( 45x35 mm boyutlarında, Son 6 Ay içinde çektirilmiş olmalıdır)
5. İngilizce Şirket Dilekçesi; Antetli kağıda, seyahat sebebini, seyahat tarihlerini, seyahat edecek kişinin görevini açıklayan İngilizce dilekçe. (şirket kaşesi ve yetkili imzası olan)
6. Çalışana ait: Maaş Bordrosu ve SGK işe giriş bildirgesi Fotokopisi 
7. Uçak rezervasyonu
8. Otel rezervasyonu
9. Seyahat Sigortası
10. Davet Mektubu ; Gana 'da görüşme yapılacak şirketten alınan, seyahat tarihleri, ziyaret sebebi ve ziyarette bulunacak kişinin isminin yazılı belirtildiği İngilizce Davet mektubu.
10. Davet eden şirkete Ait ; Kuruluş Belgesi (Certificate of incorporation), İşyeri Faaliyet Belgesi ( Certificate of Commence of Bussines, Vergi borcu olmadığına ilişkin belge ( Tax Clearence Certificate ) 
11. Vize Başvuru formu imzalanmalıdır  ( Web sayfamızdan indirilmelidir ) 
12. Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )

ÖNEMLİ NOTLAR : 
* İlk kez Gana Vizesi başvurusu yapanlar için 1 Ay 1 Girişli vize verilmektedir.
* Tüm illerden gelen başvurular için Travel Terminal seyahat acentası müracatta bulunabilmektedir. .
***Gana vize işlemleri için sizin konsolosluğa gelmenize gerek yoktur.

GANA VİZESİ FİYAT LİSTESİ
 Ülke   Vize Süresi  Vize Tipi  Giriş Sayısı  İşlem Süresi  Toplam Ücret
 GANA  1 Ay  Turistik  1 Girişli  3 iş günü  100 EUR
 GANA  1 Ay  Ticari  1 Girişli  3 iş günü  100 EUR
 GANA  3 Ay  Tüm  Çok Girişli  3 iş günü  115 EUR
 GANA  6 Ay  Tüm  Çok Girişli  3 iş günü  160 EUR
 GANA  1 Yıl  Tüm  Çok Girişli  3 iş günü  200 EUR
 

GANA VİZESİ DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER
Fiyatlandırma Detayları ;
* Vize fiyatlarımıza, tüm işlem masrafları dahil, Kdv hariçtir. 
* Vize fiyatlarımız ofisimize elden teslim edilen evraklar için fiyatlandırılmıştır.
* Kargo ya da Moto Kurye ile tarafımıza ulaştırılan evrakların, geliş ve gidiş masrafları müşterimize aittir.
* Kargo ile evrak, pasaport gönderecek müşterilerimiz Yurtiçi / MNG / Aras Kargo aracılığı ile 'Travel Terminal' ismini belirterek şirketimize gönderim yapabilirler. 

Gana'nın, T.C. Pasaportları Vize uygulaması ;
Umuma Mahsus Pasaport ( Bordo Pasaport ) : Vize Gerekiyor.
Hususi Pasaport ( Yeşil Pasaport ) : Vize Gerekiyor.
Hizmet Pasaportu ( Gri Pasaport ) : Vize Gerekiyor.
Diplomatik Pasaport ( Kırmızı Pasaport ) : Vize Gerekiyor.

Gana'ya Uçak Bileti satın almak istiyorum;
Travel Terminal, tüm havayollarının biletlerini en ekonomik fiyatlara size sağlamaktadır. Seyahat danışmanlarımız kullandıkları uluslararası programlar sayesinde tüm uçuşları sizin için karşılaştırmakta ve sizin arzunuza, kriterlerinize göre uçuş sunmaktadırlar. Bu işlem için havayollarının belirlediği Bilet ve Hizmet bedeli dışında bir ücret talep edilmemektedir. Uçak bileti talepleriniz için iletişim hatlarımızı arayınız.

Gana'da Otel Rezervasyonu yapmak ve satın almak istiyorum;
Travel Terminal, gideceğiniz şehirde kalacağınız oteli zahmetsizce ve en ekonomik fiyatlara size sunabilmektedir. Seyahat danışmanlarımız kullandıkları uluslararası programlar sayesinde tüm müsait otelleri sizin için karşılaştırmakta ve sizin arzunuza, kriterlerinize göre otel sunmaktadırlar.  Otel Rezervasyonu talepleriniz için iletişim hatlarımızı arayınız.  

Gana Vize Başvuruları için özel uyarılar;

Vizeniz Çıkmadan Otel ve Uçak Bileti Satın Almayınız.
Konsolosluğa Vize başvurusu yapıldığında vize alınacağının garantisi hiçbir zaman yoktur. Vize vermek sadece Konsolosluğun insiyatifinde bir durumdur. Başvurunuz olumsuz sonuçlandığında yaptığınız tüm harcama boşa gider ve yanar. Olumlu sonuçlanan başvurularda da vize alım sürecinin öngörülen zamandan daha uzun sürme riski vardır. Bu nedenlerden ötürü Vize işlemleri bitmeden Asla Bilet ve Otel satın almayınız veya başka bir ülkeye kesin seyahat planı yapmayınız. Eğer promosyon fiyatlardan yararlanmak veya zorunlu durumlar nedeniyle Uçak bileti ve Otel satın almışsanız sorumluluğun size ait olduğunu hatırlatmak isteriz. Yukarıda belirttiğimiz risklerden dolayı Vize sonuçlanmadan satın aldığınız Bilet ve Otelinizi kullanamayacak duruma düşmeniz durumunda Travel Terminal sorumluluk kabul etmemektedir. Bu uyarımız vize müracatı yapan tüm misafirlerimiz tarafından okunmuş kabul edillir.

Yıpranmış Pasaportlara dikkat !
Yıpranmış yada tahrip olmuş pasaportları konsolosluk işleme almamaktadır. Vize tatbik edilmiş fakat yıpranmış bir pasaporta sahipseniz ülkeye girişte pasaport polislerinin pasaportunuzdaki yıpranmadan dolayı sizi bekletmesi ya da daha fazla bir inceleme tatbik etmesi olasıdır. Hatta sadece bu yüzden ülkeye giriş yapamayabilirsiniz.

Eski Pasaportlarınız da Vize işlemlerinde gerekebilmektedir !
Konsolosluk özellikle ilk defa vize tatbik edilecek ( boş ) pasaportlar da eski pasaportları da talep etmektedir. Başvurunuz bu şekilde olacak ise mutlaka eski pasaportlarınızı da gönderiniz.

Gana Hakkında Bilgi almak isterseniz; sitemizde Gana Sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Gana Uçak Bileti almak isterseniz; sitemizde Uçak Bileti bölümünü ziyaret edebilirsiniz.
GANA VİZESİ VİZE İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ FORMLAR
Mail Grubuna Katıl
Travelterminal.net sitesinde yer alan tüm metin, resim ve içeriklerin hakları TEK TURIZM İNŞ.TESKT. SAN. ve TİC. Şirketine aittir. Hiç bir şekilde basılı veya elektronik bir ortamda izinsiz kullanılamaz veya kopyalanamaz. Tüm içerik bilgilendirme amaçlı olup değişiklik olması durumunda Travelterminal.net sorumlu tutulamaz.