travelterminal.net'e Hoşgeldiniz Lütfen giriş yapmadan önce aşağıdaki bilgileri okuyunuz.
Kullanıcı Sözleşmesi
Gizlilik Sözleşmesi
ÜYE GİRİŞİ
 
 
ÜYE KAYIT
 
 
Mısır Vize İşlemleri

Mısır

MISIR VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

Turistik Vize
1.
 Pasaport ( Vize bitiminden itibaren 6 ay geçerli) ve sadece ön yüzününün fotokopisi
2. 2 adet beyaz fon üzerine çekilmiş fotoğraf
3. Çalıştığınız kurumdan Mısır Konsolosluğuna hitaben İngilizce izin yazısı 
Antetli kağıda imzalı ve kaşeli olmalıdır
4. Nüfus Kağıdınızın fotokopisi
5. Otel ve uçak rezervasyonlarınız 
6. Vize Başvuru formu ( son sayfada imza yazan kısım imzalanmalıdır ) ( Web sayfamızdan indirilmelidir ) 
7. Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )


Ticari Vize
1. Pasaport ( Vize bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli )  ve sadece ön yüzününün fotokopisi
2. 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
3. Çalıştığınız kurumdan Mısır Başkonsolosluğuna hitaben İngilizce yazılmış dilekçe 
İmzalı ve kaşeli olmaldır.
4. Şirketin imza sirküleri
5. Vergi Levhası fotokopisi
6. Ticari sicil gazetesi fotokopisi
7. Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
8. Otel ve uçak rezervasyonlarınız 
9. BAĞKUR Dökümleri VEYA SSK işe giriş bildirgesi
10. Nüfus Kağıdınızın fotokopisi
11. Mısır daki Firmadan Davetiye (Mısır dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Mısır konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
12. Vize Başvuru formu ( son sayfada imza yazan kısım imzalanmalıdır ) ( Web sayfamızdan indirilmelidir ) 
13. Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )

*** Mısır vize işlemleri için sizin konsolosluğa gelmenize gerek yoktur.

Turistik Vize
1.
 Pasaport ( Vize bitiminden itibaren 6 ay geçerli) ve sadece ön yüzününün fotokopisi
2. 2 adet beyaz fon üzerine çekilmiş fotoğraf
3. Çalıştığınız kurumdan Mısır Konsolosluğuna hitaben İngilizce izin yazısı 
Antetli kağıda imzalı ve kaşeli olmalıdır
4. Nüfus Kağıdınızın fotokopisi
5. Otel ve uçak rezervasyonlarınız 
6. Vize Başvuru formu ( son sayfada imza yazan kısım imzalanmalıdır ) ( Web sayfamızdan indirilmelidir ) 
7. Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )


Ticari Vize
1. Pasaport ( Vize bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli )  ve sadece ön yüzününün fotokopisi
2. 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
3. Çalıştığınız kurumdan Mısır Başkonsolosluğuna hitaben İngilizce yazılmış dilekçe 
İmzalı ve kaşeli olmaldır.
4. Şirketin imza sirküleri
5. Vergi Levhası fotokopisi
6. Ticari sicil gazetesi fotokopisi
7. Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
8. Otel ve uçak rezervasyonlarınız 
9. BAĞKUR Dökümleri VEYA SSK işe giriş bildirgesi
10. Nüfus Kağıdınızın fotokopisi
11. Mısır daki Firmadan Davetiye (Mısır dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Mısır konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
12. Vize Başvuru formu ( son sayfada imza yazan kısım imzalanmalıdır ) ( Web sayfamızdan indirilmelidir ) 
13. Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )

*** Mısır vize işlemleri için sizin konsolosluğa gelmenize gerek yoktur.

Turistik Vize
1.
 Pasaport ( Vize bitiminden itibaren 6 ay geçerli) ve sadece ön yüzününün fotokopisi
2. 2 adet beyaz fon üzerine çekilmiş fotoğraf
3. Çalıştığınız kurumdan Mısır Konsolosluğuna hitaben İngilizce izin yazısı 
Antetli kağıda imzalı ve kaşeli olmalıdır
4. Nüfus Kağıdınızın fotokopisi
5. Otel ve uçak rezervasyonlarınız 
6. Vize Başvuru formu ( son sayfada imza yazan kısım imzalanmalıdır ) ( Web sayfamızdan indirilmelidir ) 
7. Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )


Ticari Vize
1. Pasaport ( Vize bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli )  ve sadece ön yüzününün fotokopisi
2. 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
3. 
4. Şirketin imza sirküleri
5. Vergi Levhası fotokopisi
6. Ticari sicil gazetesi fotokopisi
7. Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
8. Otel ve uçak rezervasyonlarınız 
9. BAĞKUR Dökümleri VEYA SSK işe giriş bildirgesi
10. Nüfus Kağıdınızın fotokopisi
11. Mısır daki Firmadan Davetiye (Mısır dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Mısır konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
12. Vize Başvuru formu ( son sayfada imza yazan kısım imzalanmalıdır ) ( Web sayfamızdan indirilmelidir ) 
13. Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )

*** Mısır vize işlemleri için sizin konsolosluğa gelmenize gerek yoktur.

Turistik Vize
1.
 Pasaport ( Vize bitiminden itibaren 6 ay geçerli) ve sadece ön yüzününün fotokopisi
2. 2 adet beyaz fon üzerine çekilmiş fotoğraf
3. Çalıştığınız kurumdan Mısır Başkonsolosluğuna hitaben İngilizce yazılmış dilekçe 
İmzalı ve kaşeli olmaldır.
4. Nüfus Kağıdınızın fotokopisi
5. Otel ve uçak rezervasyonlarınız 
6. Vize Başvuru formu ( son sayfada imza yazan kısım imzalanmalıdır ) ( Web sayfamızdan indirilmelidir ) 
7. Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )


Ticari Vize
1. Pasaport ( Vize bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli )  ve sadece ön yüzününün fotokopisi
2. 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
3. Çalıştığınız kurumdan Mısır Konsolosluğuna hitaben İngilizce izin yazısı 
Antetli kağıda imzalı ve kaşeli olmalıdır
4. Şirketin imza sirküleri
5. Vergi Levhası fotokopisi
6. Ticari sicil gazetesi fotokopisi
7. Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
8. Otel ve uçak rezervasyonlarınız 
9. BAĞKUR Dökümleri VEYA SSK işe giriş bildirgesi
10. Nüfus Kağıdınızın fotokopisi
11. Mısır daki Firmadan Davetiye (Mısır dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Mısır konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
12. Vize Başvuru formu ( son sayfada imza yazan kısım imzalanmalıdır ) ( Web sayfamızdan indirilmelidir ) 
13. Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )

*** Mısır vize işlemleri için sizin konsolosluğa gelmenize gerek yoktur.

MISIR VİZESİ FİYAT LİSTESİ
 Ülke   Vize Süresi  Vize Tipi  Giriş Sayısı  İşlem Süresi  Toplam Ücret
 MISIR Kons. belirler  Turistik  1 Girişli 7-20 iş günü    90 USD 
 MISIR Kons. belirler  Ticari  1 Girişli 7-20 iş günü   110 USD
 MISIR Kons. belirler  Ticari  2 Girişli 7-20 iş günü   150 USD
 

MISIR VİZESİ DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER
Çok girişli ticari vize alınabilmesi için önceden alınmış 2 Ticari vizenizin bulunması gerekmektedir ve Davetiyenizde periyodik olarak Mısır'a ticari faaliyetler için gideceğiniz ibaresi olmalıdır!!! 

Fiyatlandırma Detayları ;
* Vize fiyatlarımıza, tüm işlem masrafları dahil, Kdv hariçtir.
* Vize fiyatlarımız ofisimize elden teslim edilen evraklar için fiyatlandırılmıştır.
* Kargo ya da Moto Kurye ile tarafımıza ulaştırılan evrakların, geliş ve gidiş masrafları müşterimize aittir.
* Kargo ile evrak, pasaport gönderecek müşterilerimiz Yurtiçi Kargo aracılığı ile 'Travel Terminal' ismini belirterek şirketimize gönderim yapabilirler.

Mısır'ın, T.C. Pasaportları Vize uygulaması ;
Umuma Mahsus Pasaport ( Bordo Pasaport ) : Vize Gerekiyor.
Hususi Pasaport ( Yeşil Pasaport ) : Vizeden Muaf.
Hizmet Pasaportu ( Gri Pasaport ) : Vizeden Muaf.
Diplomatik Pasaport ( Kırmızı Pasaport ) : Vizeden Muaf.

Mısır'a Uçak Bileti satın almak istiyorum;
Travel Terminal, tüm havayollarının biletlerini en ekonomik fiyatlara size sağlamaktadır. Seyahat danışmanlarımız kullandıkları uluslararası programlar sayesinde tüm uçuşları sizin için karşılaştırmakta ve sizin arzunuza, kriterlerinize göre uçuş sunmaktadırlar. Bu işlem için havayollarının belirlediği Bilet ve Hizmet bedeli dışında bir ücret talep edilmemektedir. Uçak bileti talepleriniz için iletişim hatlarımızı arayınız.

Mısır'da Otel Rezervasyonu yapmak ve satın almak istiyorum;
Travel Terminal, gideceğiniz şehirde kalacağınız oteli zahmetsizce ve en ekonomik fiyatlara size sunabilmektedir. Seyahat danışmanlarımız kullandıkları uluslararası programlar sayesinde tüm müsait otelleri sizin için karşılaştırmakta ve sizin arzunuza, kriterlerinize göre otel sunmaktadırlar. Otel Rezervasyonu talepleriniz için iletişim hatlarımızı arayınız.

Mısır Vize Başvuruları için özel uyarılar;

Vizeniz Çıkmadan Otel ve Uçak Bileti Satın Almayınız.
Konsolosluğa Vize başvurusu yapıldığında vize alınacağının garantisi hiçbir zaman yoktur. Vize vermek sadece Konsolosluğun insiyatifinde bir durumdur. Başvurunuz olumsuz sonuçlandığında yaptığınız tüm harcama boşa gider ve yanar. Olumlu sonuçlanan başvurularda da vize alım sürecinin öngörülen zamandan daha uzun sürme riski vardır.
Bu nedenlerden ötürü Vize işlemleri bitmeden Asla Bilet ve Otel satın almayınız veya başka bir ülkeye kesin seyahat planı yapmayınız. Eğer promosyon fiyatlardan yararlanmak veya zorunlu durumlar nedeniyle Uçak bileti ve Otel satın almışsanız sorumluluğun size ait olduğunu hatırlatmak isteriz. Yukarıda belirttiğimiz risklerden dolayı Vize sonuçlanmadan satın aldığınız Bilet ve Otelinizi kullanamayacak duruma düşmeniz durumunda Travel Terminal sorumluluk kabul etmemektedir. Bu uyarımız vize müracatı yapan tüm misafirlerimiz tarafından okunmuş kabul edillir. 

Yıpranmış Pasaportlara dikkat !
Yıpranmış yada tahrip olmuş pasaportları konsolosluk işleme almamaktadır. Vize tatbik edilmiş fakat yıpranmış bir pasaporta sahipseniz ülkeye girişte pasaport polislerinin pasaportunuzdaki yıpranmadan dolayı sizi bekletmesi ya da daha fazla bir inceleme tatbik etmesi olasıdır. Hatta sadece bu yüzden ülkeye giriş yapamayabilirsiniz.

Eski Pasaportlarınız da Vize işlemlerinde gerekebilmektedir !
Konsolosluk özellikle ilk defa vize tatbik edilecek ( boş ) pasaportlar da eski pasaportları da talep etmektedir. Başvurunuz bu şekilde olacak ise mutlaka eski pasaportlarınızı da gönderiniz.

Dikkat : Mısır Vizesi işlem süresi değişkenlik göstermektedir. Pasaportunda başka bir ülkenin vizesi ve giriş çıkışı bulunmayan kişiler için yaptığımız müracatlarda işlem süresi 7-20 gün civarında sürmektedir. Mısır Konsolosluğu veri tabanında sizin hakkınızda bir araştırma yapar ve bu nedenle işleminiz olması gereken sürenin üzerinde sürer. Başvurunuzda bu durumu göz önünde bulundurarak seyahat tarihinizden en az 3 hafta önce müracat etmenizi tavsiye ederiz. Yakın tarihlere seyahat planlamış vize müracatçılarımızın araştırma süresi nedeniyle yaşayabilecekleri sıkıntılar kendi sorumluluklarındadır. Travel Terminal vize görevliniz mümkün olan en kısa sürede vize işleminizi tamamlayıp size teslim etmek üzere hareket etmektedir. 

NOT : Mısır vizesi 48 yaş ve üzeri başvuranlar için Mısır'a girişte temin edilebilir.

Mısır Hakkında Bilgi almak isterseniz; sitemizde Mısır Sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Mısır Uçak Bileti almak isterseniz; sitemizde Uçak Bileti bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

 

MISIR VİZESİ VİZE İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ FORMLAR
Mail Grubuna Katıl
Travelterminal.net sitesinde yer alan tüm metin, resim ve içeriklerin hakları TEK TURIZM İNŞ.TESKT. SAN. ve TİC. Şirketine aittir. Hiç bir şekilde basılı veya elektronik bir ortamda izinsiz kullanılamaz veya kopyalanamaz. Tüm içerik bilgilendirme amaçlı olup değişiklik olması durumunda Travelterminal.net sorumlu tutulamaz.