travelterminal.net'e Hoşgeldiniz Lütfen giriş yapmadan önce aşağıdaki bilgileri okuyunuz.
Kullanıcı Sözleşmesi
Gizlilik Sözleşmesi
ÜYE GİRİŞİ
 
 
ÜYE KAYIT
 
 
Cezayir Vize İşlemleri

Cezayir

CEZAYİR VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR
Turistik Vize
1.
Pasaport (Vize bitiş tarihinden itibaren 6 ay daha geçerli olmalıdır)
2. İki adet vesikalık fotoğraf
3. Uçak Bileti
4. Otel Rezevasyonu ( otel tarafından kaşeli imzalı olması zorunludur ) 
5. Arkadaş yada Akraba ziyareti ise davetiye (Davetiyenin belediye tarafından çıkartılmış olup onaylanmış olması gerekmektedir)
6. Vize Başvuru formu 2 adet ( signature yazan kısım imzalanmalıdır ) ( Web sayfamızdan indirilmelidir ) 
7. Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )

Ticari Vize
1.
Pasaport (Vize bitiş tarihinden itibaren 6 ay daha geçerli olmalıdır)
2. İki adet vesikalık fotoğraf
3. Antetli kağıda Cezayir Konsolosluğuna hitaben  Seyahat Tarihlerinizi belirten  kaşeli imzalı vize talep dilekçesi.
4.T.C. Kimlik Fotokopisi
5. Faaliyet Belgesi
6. Ticari Sicil Gazete Fotokopisi
7. İmza Sürkileri
8 Vergi Levhası
9. Ticari Davetiye (Davetiye içeriğinde Pasaport numarası,isim soyisim ve tc kimlik no mutlaka belirtilmedir.)
10.Davet eden firmanın Ticari Sicil Kaydı ve Vergi Levhası
11.Çalışan için İş akdi ( İşveren ve Çalışan tarafından imzalanacak)
12. Vize Başvuru formu 2 adet ( signature yazan kısım imzalanmalıdır ) ( Web sayfamızdan indirilmelidir ) 
13. Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )

Yabancı uyruklular için Turistik Vize
1. 
Pasaport (Vize bitiş tarihinden itibaren 6 ay daha geçerli olmalıdır)
2. İki adet vesikalık fotoğraf
3. Uçak Bileti
4. Otel Rezevasyonu ( otel tarafından kaşeli imzalı olması zorunludur )
5. Arkadaş yada Akraba ziyareti ise davetiye (Davetiyenin belediye tarafından çıkartılmış olup onaylanmış olması gerekmektedir) (fax, mail olabilir)
6. Seyahat  Sağlık Sigortası
7. Oturum izni fotokopisi
8. Vize Başvuru formu 2 adet ( signature yazan kısım imzalanmalıdır ) ( Web sayfamızdan indirilmelidir ) 
9. Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )

Yabancı uyruklular için Ticari Vize
1.
 Pasaport (Vize bitiş tarihinden itibaren 6 ay daha geçerli olmalıdır)
2. İki adet vesikalık fotoğraf
3. Faaliyet Belgesi
4. Ticari Sicil Gazete Fotokopisi
5. İmza Sürkileri
6. Vergi Levhası
7. Ticari Davetiye (Davetiye içeriğinde Pasaport numarası,isim soyisim ve tc kimlik no mutlaka belirtilmedir.) 8fax, mail olabilir)
8. İşyeri antetli kağıdına vize talep dilekçesi veya izin dilekçesi
9. Oturum izni fotokopisi
10. Uçak Bileti
11. Seyahat  Sağlık Sigortası
12. Otel Rezevasyonu ( otel tarafından kaşeli imzalı olması zorunludur )
13. Vize Başvuru formu 2 adet ( signature yazan kısım imzalanmalıdır ) ( Web sayfamızdan indirilmelidir ) 
14. Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )

*** Cezayir vize işlemleri için sizin konsolosluğa gelmenize gerek yoktur.
Turistik Vize
1. 
Pasaport (Vize bitiş tarihinden itibaren 6 ay daha geçerli olmalıdır)
2. İki adet vesikalık fotoğraf
3. Uçak Bileti
4. Otel Rezevasyonu ( otel tarafından kaşeli imzalı olması zorunludur ) 
5. Arkadaş yada Akraba ziyareti ise davetiye (Davetiyenin belediye tarafından çıkartılmış olup onaylanmış olması gerekmektedir)
6. Vize Başvuru formu 2 adet ( signature yazan kısım imzalanmalıdır ) ( Web sayfamızdan indirilmelidir ) 
7. Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )

Ticari Vize
1.
 Pasaport (Vize bitiş tarihinden itibaren 6 ay daha geçerli olmalıdır)
2. İki adet vesikalık fotoğraf
3. Faaliyet Belgesi
4. Ticari Sicil Gazete Fotokopisi
5. İmza Sürkileri
6. Vergi Levhası
7. Ticari Davetiye (Davetiye içeriğinde Pasaport numarası,isim soyisim ve tc kimlik no mutlaka belirtilmedir.)
8. Uçak Bileti
9. Otel Rezevasyonu ( otel tarafından kaşeli imzalı olması zorunludur )
10. Vize Başvuru formu 2 adet ( signature yazan kısım imzalanmalıdır ) ( Web sayfamızdan indirilmelidir ) 
11. Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )

Yabancı uyruklular için Turistik Vize
1. 
Pasaport (Vize bitiş tarihinden itibaren 6 ay daha geçerli olmalıdır)
2. İki adet vesikalık fotoğraf
3. Uçak Bileti
4. Otel Rezevasyonu ( otel tarafından kaşeli imzalı olması zorunludur )
5. Arkadaş yada Akraba ziyareti ise davetiye (Davetiyenin belediye tarafından çıkartılmış olup onaylanmış olması gerekmektedir) (fax, mail olabilir)
6. Seyahat  Sağlık Sigortası
7. Oturum izni fotokopisi
8. Vize Başvuru formu 2 adet ( signature yazan kısım imzalanmalıdır ) ( Web sayfamızdan indirilmelidir ) 
9. Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )

Yabancı uyruklular için Ticari Vize
1.
 Pasaport (Vize bitiş tarihinden itibaren 6 ay daha geçerli olmalıdır)
2. İki adet vesikalık fotoğraf
3. Faaliyet Belgesi
4. Ticari Sicil Gazete Fotokopisi
5. İmza Sürkileri
6. Vergi Levhası
7. Ticari Davetiye (Davetiye içeriğinde Pasaport numarası,isim soyisim ve tc kimlik no mutlaka belirtilmedir.) 8fax, mail olabilir)
8. İşyeri antetli kağıdına vize talep dilekçesi veya izin dilekçesi
9. Oturum izni fotokopisi
10. Uçak Bileti
11. Seyahat  Sağlık Sigortası
12. Otel Rezevasyonu ( otel tarafından kaşeli imzalı olması zorunludur )
13. Vize Başvuru formu 2 adet ( signature yazan kısım imzalanmalıdır ) ( Web sayfamızdan indirilmelidir ) 
14. Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )

*** Cezayir vize işlemleri için sizin konsolosluğa gelmenize gerek yoktur.
Turistik Vize
1. 
Pasaport (Vize bitiş tarihinden itibaren 6 ay daha geçerli olmalıdır)
2. İki adet vesikalık fotoğraf
3. Uçak Bileti
4. Otel Rezevasyonu ( otel tarafından kaşeli imzalı olması zorunludur ) 
5. Arkadaş yada Akraba ziyareti ise davetiye (Davetiyenin belediye tarafından çıkartılmış olup onaylanmış olması gerekmektedir)
6. Vize Başvuru formu 2 adet ( signature yazan kısım imzalanmalıdır ) ( Web sayfamızdan indirilmelidir ) 
7. Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )

Ticari Vize
1.
 Pasaport (Vize bitiş tarihinden itibaren 6 ay daha geçerli olmalıdır)
2. İki adet vesikalık fotoğraf
3. Faaliyet Belgesi
4. Ticari Sicil Gazete Fotokopisi
5. İmza Sürkileri
6. Vergi Levhası
7. Ticari Davetiye (Davetiye içeriğinde Pasaport numarası,isim soyisim ve tc kimlik no mutlaka belirtilmedir.)
8. Uçak Bileti
9. Otel Rezevasyonu ( otel tarafından kaşeli imzalı olması zorunludur )
10. Vize Başvuru formu 2 adet ( signature yazan kısım imzalanmalıdır ) ( Web sayfamızdan indirilmelidir ) 
11. Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )

Yabancı uyruklular için Turistik Vize
1. 
Pasaport (Vize bitiş tarihinden itibaren 6 ay daha geçerli olmalıdır)
2. İki adet vesikalık fotoğraf
3. Uçak Bileti
4. Otel Rezevasyonu ( otel tarafından kaşeli imzalı olması zorunludur )
5. Arkadaş yada Akraba ziyareti ise davetiye (Davetiyenin belediye tarafından çıkartılmış olup onaylanmış olması gerekmektedir) (fax, mail olabilir)
6. Seyahat  Sağlık Sigortası
7. Oturum izni fotokopisi
8. Vize Başvuru formu 2 adet ( signature yazan kısım imzalanmalıdır ) ( Web sayfamızdan indirilmelidir ) 
9. Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )

Yabancı uyruklular için Ticari Vize
1.
 Pasaport (Vize bitiş tarihinden itibaren 6 ay daha geçerli olmalıdır)
2. İki adet vesikalık fotoğraf
3. Faaliyet Belgesi
4. Ticari Sicil Gazete Fotokopisi
5. İmza Sürkileri
6. Vergi Levhası
7. Ticari Davetiye (Davetiye içeriğinde Pasaport numarası,isim soyisim ve tc kimlik no mutlaka belirtilmedir.) 8fax, mail olabilir)
8. İşyeri antetli kağıdına vize talep dilekçesi veya izin dilekçesi
9. Oturum izni fotokopisi
10. Uçak Bileti
11. Seyahat  Sağlık Sigortası
12. Otel Rezevasyonu ( otel tarafından kaşeli imzalı olması zorunludur )
13. Vize Başvuru formu 2 adet ( signature yazan kısım imzalanmalıdır ) ( Web sayfamızdan indirilmelidir ) 
14. Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )

*** Cezayir vize işlemleri için sizin konsolosluğa gelmenize gerek yoktur.
Turistik Vize
1. 
Pasaport (Vize bitiş tarihinden itibaren 6 ay daha geçerli olmalıdır)
2. İki adet vesikalık fotoğraf
3. Uçak Bileti
4. Otel Rezevasyonu ( otel tarafından kaşeli imzalı olması zorunludur ) 
5. Arkadaş yada Akraba ziyareti ise davetiye (Davetiyenin belediye tarafından çıkartılmış olup onaylanmış olması gerekmektedir)
6. Vize Başvuru formu 2 adet ( signature yazan kısım imzalanmalıdır ) ( Web sayfamızdan indirilmelidir ) 
7. Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )

Ticari Vize
1.
 Pasaport (Vize bitiş tarihinden itibaren 6 ay daha geçerli olmalıdır)
2. İki adet vesikalık fotoğraf
3. Faaliyet Belgesi
4. Ticari Sicil Gazete Fotokopisi
5. İmza Sürkileri
6. Vergi Levhası
7. Ticari Davetiye (Davetiye içeriğinde Pasaport numarası,isim soyisim ve tc kimlik no mutlaka belirtilmedir.)
8. Uçak Bileti
9. Otel Rezevasyonu ( otel tarafından kaşeli imzalı olması zorunludur )
10. Vize Başvuru formu 2 adet ( signature yazan kısım imzalanmalıdır ) ( Web sayfamızdan indirilmelidir ) 
11. Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )

Yabancı uyruklular için Turistik Vize
1. 
Pasaport (Vize bitiş tarihinden itibaren 6 ay daha geçerli olmalıdır)
2. İki adet vesikalık fotoğraf
3. Uçak Bileti
4. Otel Rezevasyonu ( otel tarafından kaşeli imzalı olması zorunludur )
5. Arkadaş yada Akraba ziyareti ise davetiye (Davetiyenin belediye tarafından çıkartılmış olup onaylanmış olması gerekmektedir) (fax, mail olabilir)
6. Seyahat  Sağlık Sigortası
7. Oturum izni fotokopisi
8. Vize Başvuru formu 2 adet ( signature yazan kısım imzalanmalıdır ) ( Web sayfamızdan indirilmelidir ) 
9. Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )

Yabancı uyruklular için Ticari Vize
1.
 Pasaport (Vize bitiş tarihinden itibaren 6 ay daha geçerli olmalıdır)
2. İki adet vesikalık fotoğraf
3. Faaliyet Belgesi
4. Ticari Sicil Gazete Fotokopisi
5. İmza Sürkileri
6. Vergi Levhası
7. Ticari Davetiye (Davetiye içeriğinde Pasaport numarası,isim soyisim ve tc kimlik no mutlaka belirtilmedir.) 8fax, mail olabilir)
8. İşyeri antetli kağıdına vize talep dilekçesi veya izin dilekçesi
9. Oturum izni fotokopisi
10. Uçak Bileti
11. Seyahat  Sağlık Sigortası
12. Otel Rezevasyonu ( otel tarafından kaşeli imzalı olması zorunludur )
13. Vize Başvuru formu 2 adet ( signature yazan kısım imzalanmalıdır ) ( Web sayfamızdan indirilmelidir ) 
14. Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )

*** Cezayir vize işlemleri için sizin konsolosluğa gelmenize gerek yoktur.
CEZAYİR VİZESİ FİYAT LİSTESİ
 
 Ülke  Vize Süresi  Vize Tipi Giriş Sayısı  İşlem Süresi  Toplam Ücret
 CEZAYİR  3 Ay  Turistik/Ticari   1 Girişli   4 iş günü 65 EUR
 CEZAYİR  3 Ay  Turistik/Ticari  2 Girişli  4 iş günü 85 EUR
CEZAYİR  3 Ay  Turistik/Ticari  Çok Girişli  4 iş günü 125 EUR

CEZAYİR VİZESİ DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER
Fiyatlandırma Detayları ;
* Vize fiyatlarımıza, tüm işlem masrafları dahil, Kdv hariçtir. 
* Vize fiyatlarımız ofisimize elden teslim edilen evraklar için fiyatlandırılmıştır.
* Kargo ya da Moto Kurye ile tarafımıza ulaştırılan evrakların, geliş ve gidiş masrafları müşterimize aittir.
* Kargo ile evrak, pasaport gönderecek müşterilerimiz Yurtiçi Kargo aracılığı ile 'Travel Terminal' ismini belirterek şirketimize gönderim yapabilirler. 
 

Cezayir'in , T.C. Pasaportları Vize uygulaması ;
Umuma Mahsus Pasaport ( Bordo Pasaport ) : Vize Gerekiyor.
Hususi Pasaport ( Yeşil Pasaport ) : Vizeden Muaf.
Hizmet Pasaportu ( Gri Pasaport ) : Vizeden Muaf.
Diplomatik Pasaport ( Kırmızı Pasaport ) : Vizeden Muaf.

Cezayir'e Uçak Bileti satın almak istiyorum;
Travel Terminal, tüm havayollarının biletlerini en ekonomik fiyatlara size sağlamaktadır. Seyahat danışmanlarımız kullandıkları uluslararası programlar sayesinde tüm uçuşları sizin için karşılaştırmakta ve sizin arzunuza, kriterlerinize göre uçuş sunmaktadırlar. Bu işlem için havayollarının belirlediği Bilet ve Hizmet bedeli dışında bir ücret talep edilmemektedir. Uçak bileti talepleriniz için iletişim hatlarımızı arayınız.

Cezayir'de Otel Rezervasyonu yapmak ve satın almak istiyorum;
Travel Terminal, gideceğiniz şehirde kalacağınız oteli zahmetsizce ve en ekonomik fiyatlara size sunabilmektedir. Seyahat danışmanlarımız kullandıkları uluslararası programlar sayesinde tüm müsait otelleri sizin için karşılaştırmakta ve sizin arzunuza, kriterlerinize göre otel sunmaktadırlar.  Otel Rezervasyonu talepleriniz için iletişim hatlarımızı arayınız.  

Cezayir Vize Başvuruları için özel uyarılar;

Vizeniz Çıkmadan Otel ve Uçak Bileti Satın Almayınız. 
Konsolosluğa Vize başvurusu yapıldığında vize alınacağının garantisi hiçbir zaman yoktur. Vize vermek sadece Konsolosluğun insiyatifinde bir durumdur. Başvurunuz olumsuz sonuçlandığında yaptığınız tüm harcama boşa gider ve yanar. Olumlu sonuçlanan başvurularda da vize alım sürecinin öngörülen zamandan daha uzun sürme riski vardır. Bu nedenlerden ötürü Vize işlemleri bitmeden Asla Bilet ve Otel satın almayınız veya başka bir ülkeye kesin seyahat planı yapmayınız. Eğer promosyon fiyatlardan yararlanmak veya zorunlu durumlar nedeniyle Uçak bileti ve Otel satın almışsanız sorumluluğun size ait olduğunu hatırlatmak isteriz. Yukarıda belirttiğimiz risklerden dolayı Vize sonuçlanmadan satın aldığınız Bilet ve Otelinizi kullanamayacak duruma düşmeniz durumunda Travel Terminal sorumluluk kabul etmemektedir. Bu uyarımız vize müracatı yapan tüm misafirlerimiz tarafından okunmuş kabul edillir.

Cezayir Hakkında Bilgi almak isterseniz; sitemizde Cezayir Sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Cezayir Uçak Bileti almak isterseniz; sitemizde Uçak Bileti bölümünü ziyaret edebilirsiniz.
CEZAYİR VİZESİ VİZE İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ FORMLAR
Mail Grubuna Katıl
Travelterminal.net sitesinde yer alan tüm metin, resim ve içeriklerin hakları TEK TURIZM İNŞ.TESKT. SAN. ve TİC. Şirketine aittir. Hiç bir şekilde basılı veya elektronik bir ortamda izinsiz kullanılamaz veya kopyalanamaz. Tüm içerik bilgilendirme amaçlı olup değişiklik olması durumunda Travelterminal.net sorumlu tutulamaz.