travelterminal.net'e Hoşgeldiniz Lütfen giriş yapmadan önce aşağıdaki bilgileri okuyunuz.
Kullanıcı Sözleşmesi
Gizlilik Sözleşmesi
ÜYE GİRİŞİ
 
 
ÜYE KAYIT
 
 
Hindistan Vize işlemleri

Hindistan

HİNDİSTAN VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR
Hindistan Vizesi Şahsi Başvuru Gerektirmektedir. Hindistan Vize işlemlerinde Travel Terminal olarak; Online Başvuru Formu'nun hazırlanması, Randevunuzun alınması aşamalarında hizmet vermekteyiz. 

Hazırlanan Başvuru Formuyla beraber, randevu günü ve saatinizde aşağıda bulunan evraklarla birlikte Konsoloslukta hazır bulunmanız gerekmektedir.  Konsolosluğa yapacağınız Başvuru sırasında Vize Harç bedelinizi yatırmanız, Parmak izi vermeniz gerekmektedir.

Turistik Vize
1.
Pasaport (En az 1 yıl geçerli olmalıdır), Eski pasaportlar (var ise)
2. Başvuru Formu ( Travel Terminal Tarafından doldurulmaktadır.)
3. 2 adet Vesikalık Fotoğraf ( Arka fonu beyaz olmalıdır )
4. İkametgah (Yeni Tarihli)
5. Kimlik Fotokopisi
6. Banka hesap cüzdanı fotokopisi ya da Gelir Belgesi (Minimum 4.000 TL olmalı).
7. Pasaport'unuzun ön sayfası ve pasaportunuzda bulunan tüm vizelerin fotokopisi.
8.Otel ve uçak rezervasyonları
9. Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )

Ticari Vize
1.
Pasaport (Enaz 1 yıl geçerli olmalıdır ), Eski pasaportlar (var ise)
2. Başvuru Formu ( Travel Terminal tarafından doldurulmaktadır.)
3. 2 adet Fotoğraf ( Arka fonu beyaz olmalıdır )
4. Hindistan'dan gelen açıklayıcı davet mektubu. Fax yada mail olabilir.
5. Hindistan'daki şirkete kesilmiş fatura vb. belgeler ( Varsa, zorunlu degildir. )
6. Hindistan'dan davet gönderen firmanın son aylık faaliyet belgesi.
7. İkametgah (Yeni Tarihli) 
8. İşyerinizin antetli kağıdına INGILIZCE yazılmış vize talep dilekçesi ( Ofisimizden örnek talep edebilirsiniz. )
9. Vergi levhası fotokopisi
10. Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
11. İmza Sirküleri fotokopisi
12. Faaliyet Belgesi fotokopisi
13. Çalışanlar için Son 3 Aylık  Maaş Bordrosu
14. Şirketin banka hesap cüzdan fotokopisi
15. Otel ve uçak rezervasyonları
16. Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )

Konferans Vizesi
1.
 Pasaport (Enaz 1 yıl geçerli olmalıdır ) ,Eski pasaportlar (var ise)
2. Başvuru Formu ( Travel Terminal tarafından doldurulmaktadır.)
3. 2 adet Fotoğraf ( Arka fonu beyaz olmalıdır )
4. Hindistan'dan konferans düzenleyen kurumdan gelen açıklayıcı davet mektubu. Fax yada mail olabilir.
5. Konferansı düzenleyen kurumun Hindistan İçişleri Bakanlığı (MHA) ve Dışişleri Bakanlığı'dan (MEA) aldığı klirens belgesinin (yetki belgesi). Fax yada mail olabilir. 
6. Yerel sponsordan alınan,kişinin konferansa katılmasında bir sakınca olmadığını gösterir belge (Sakıncasızlık belgesi – No Objection Certificate).(Seyahat,işverene bağlı olmadan, kişinin kendi imkanlarıyla yapılıyorsa bu belgeye gerek yoktur.)
7.Otel ve uçak rezervasyonları
8. Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )
Hindistan Vizesi Şahsi Başvuru Gerektirmektedir. Hindistan Vize işlemlerinde Travel Terminal olarak; Online Başvuru Formu'nun hazırlanması, Randevunuzun alınması aşamalarında hizmet vermekteyiz. 

Hazırlanan Başvuru Formuyla beraber, randevu günü ve saatinizde aşağıda bulunan evraklarla birlikte Konsoloslukta hazır bulunmanız gerekmektedir.  Konsolosluğa yapacağınız Başvuru sırasında Vize Harç bedelinizi yatırmanız, Parmak izi vermeniz gerekmektedir.

Turistik Vize
1.
 Pasaport (En az 1 yıl geçerli olmalıdır), Eski pasaportlar (var ise)
2. Başvuru Formu ( Travel Terminal Tarafından doldurulmaktadır.)
3. 2 adet Vesikalık Fotoğraf ( Arka fonu beyaz olmalıdır )
4. İkametgah (Yeni Tarihli)
5. Kimlik Fotokopisi
6. Banka hesap cüzdanı fotokopisi ya da Gelir Belgesi (Minimum 4.000 TL olmalı).
7. Pasaport'unuzun ön sayfası ve pasaportunuzda bulunan tüm vizelerin fotokopisi.
8.Otel ve uçak rezervasyonları
9. Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )

Ticari Vize
1.
 Pasaport (Enaz 1 yıl geçerli olmalıdır ), Eski pasaportlar (var ise)
2. Başvuru Formu ( Travel Terminal tarafından doldurulmaktadır.)
3. 2 adet Fotoğraf ( Arka fonu beyaz olmalıdır )
4. Hindistan'dan gelen açıklayıcı davet mektubu. Fax yada mail olabilir.
5. Hindistan'daki şirkete kesilmiş fatura vb. belgeler ( Varsa, zorunlu degildir. )
6. Hindistan'dan davet gönderen firmanın son aylık faaliyet belgesi.
7. İkametgah (Yeni Tarihli) 
8. İşyerinizin antetli kağıdına INGILIZCE yazılmış vize talep dilekçesi ( Ofisimizden örnek talep edebilirsiniz. )
9. Vergi levhası fotokopisi
10. Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
11. İmza Sirküleri fotokopisi
12. Faaliyet Belgesi fotokopisi
13. Çalışanlar için Son 3 Aylık  Maaş Bordrosu
14. Şirketin banka hesap cüzdan fotokopisi
15. Otel ve uçak rezervasyonları
16. Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )

Konferans Vizesi
1.
 Pasaport (Enaz 1 yıl geçerli olmalıdır ) ,Eski pasaportlar (var ise)
2. Başvuru Formu ( Travel Terminal tarafından doldurulmaktadır.)
3. 2 adet Fotoğraf ( Arka fonu beyaz olmalıdır )
4. Hindistan'dan konferans düzenleyen kurumdan gelen açıklayıcı davet mektubu. Fax yada mail olabilir.
5. Konferansı düzenleyen kurumun Hindistan İçişleri Bakanlığı (MHA) ve Dışişleri Bakanlığı'dan (MEA) aldığı klirens belgesinin (yetki belgesi). Fax yada mail olabilir. 
6. Yerel sponsordan alınan,kişinin konferansa katılmasında bir sakınca olmadığını gösterir belge (Sakıncasızlık belgesi – No Objection Certificate).(Seyahat,işverene bağlı olmadan, kişinin kendi imkanlarıyla yapılıyorsa bu belgeye gerek yoktur.)
7.Otel ve uçak rezervasyonları
8. Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )
Hindistan Vizesi Şahsi Başvuru Gerektirmektedir. Hindistan Vize işlemlerinde Travel Terminal olarak; Online Başvuru Formu'nun hazırlanması, Randevunuzun alınması aşamalarında hizmet vermekteyiz. 

Hazırlanan Başvuru Formuyla beraber, randevu günü ve saatinizde aşağıda bulunan evraklarla birlikte Konsoloslukta hazır bulunmanız gerekmektedir.  Konsolosluğa yapacağınız Başvuru sırasında Vize Harç bedelinizi yatırmanız, Parmak izi vermeniz gerekmektedir.

Turistik Vize
1.
 Pasaport (En az 1 yıl geçerli olmalıdır), Eski pasaportlar (var ise)
2. Başvuru Formu ( Travel Terminal Tarafından doldurulmaktadır.)
3. 2 adet Vesikalık Fotoğraf ( Arka fonu beyaz olmalıdır )
4. İkametgah (Yeni Tarihli)
5. Kimlik Fotokopisi
6. Banka hesap cüzdanı fotokopisi ya da Gelir Belgesi (Minimum 4.000 TL olmalı).
7. Pasaport'unuzun ön sayfası ve pasaportunuzda bulunan tüm vizelerin fotokopisi.
8.Otel ve uçak rezervasyonları
9. Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )

Ticari Vize
1.
 Pasaport (Enaz 1 yıl geçerli olmalıdır ), Eski pasaportlar (var ise)
2. Başvuru Formu ( Travel Terminal tarafından doldurulmaktadır.)
3. 2 adet Fotoğraf ( Arka fonu beyaz olmalıdır )
4. Hindistan'dan gelen açıklayıcı davet mektubu. Fax yada mail olabilir.
5. Hindistan'daki şirkete kesilmiş fatura vb. belgeler ( Varsa, zorunlu degildir. )
6. Hindistan'dan davet gönderen firmanın son aylık faaliyet belgesi.
7. İkametgah (Yeni Tarihli) 
8. İşyerinizin antetli kağıdına INGILIZCE yazılmış vize talep dilekçesi ( Ofisimizden örnek talep edebilirsiniz. )
9. Vergi levhası fotokopisi
10. Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
11. İmza Sirküleri fotokopisi
12. Faaliyet Belgesi fotokopisi
13. Çalışanlar için Son 3 Aylık  Maaş Bordrosu
14. Şirketin banka hesap cüzdan fotokopisi
15. Otel ve uçak rezervasyonları
16. Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )

Konferans Vizesi
1.
 Pasaport (Enaz 1 yıl geçerli olmalıdır ) ,Eski pasaportlar (var ise)
2. Başvuru Formu ( Travel Terminal tarafından doldurulmaktadır.)
3. 2 adet Fotoğraf ( Arka fonu beyaz olmalıdır )
4. Hindistan'dan konferans düzenleyen kurumdan gelen açıklayıcı davet mektubu. Fax yada mail olabilir.
5. Konferansı düzenleyen kurumun Hindistan İçişleri Bakanlığı (MHA) ve Dışişleri Bakanlığı'dan (MEA) aldığı klirens belgesinin (yetki belgesi). Fax yada mail olabilir. 
6. Yerel sponsordan alınan,kişinin konferansa katılmasında bir sakınca olmadığını gösterir belge (Sakıncasızlık belgesi – No Objection Certificate).(Seyahat,işverene bağlı olmadan, kişinin kendi imkanlarıyla yapılıyorsa bu belgeye gerek yoktur.)
7.Otel ve uçak rezervasyonları
8. Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )
Hindistan Vizesi Şahsi Başvuru Gerektirmektedir. Hindistan Vize işlemlerinde Travel Terminal olarak; Online Başvuru Formu'nun hazırlanması, Randevunuzun alınması aşamalarında hizmet vermekteyiz. 

Hazırlanan Başvuru Formuyla beraber, randevu günü ve saatinizde aşağıda bulunan evraklarla birlikte Konsoloslukta hazır bulunmanız gerekmektedir.  Konsolosluğa yapacağınız Başvuru sırasında Vize Harç bedelinizi yatırmanız, Parmak izi vermeniz gerekmektedir.

Turistik Vize
1.
 Pasaport (En az 1 yıl geçerli olmalıdır), Eski pasaportlar (var ise)
2. Başvuru Formu ( Travel Terminal Tarafından doldurulmaktadır.)
3. 2 adet Vesikalık Fotoğraf ( Arka fonu beyaz olmalıdır )
4. İkametgah (Yeni Tarihli)
5. Kimlik Fotokopisi
6. Banka hesap cüzdanı fotokopisi ya da Gelir Belgesi (Minimum 4.000 TL olmalı).
7. Pasaport'unuzun ön sayfası ve pasaportunuzda bulunan tüm vizelerin fotokopisi.
8.Otel ve uçak rezervasyonları
9. Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )

Ticari Vize
1.
 Pasaport (Enaz 1 yıl geçerli olmalıdır ), Eski pasaportlar (var ise)
2. Başvuru Formu ( Travel Terminal tarafından doldurulmaktadır.)
3. 2 adet Fotoğraf ( Arka fonu beyaz olmalıdır )
4. Hindistan'dan gelen açıklayıcı davet mektubu. Fax yada mail olabilir.
5. Hindistan'daki şirkete kesilmiş fatura vb. belgeler ( Varsa, zorunlu degildir. )
6. Hindistan'dan davet gönderen firmanın son aylık faaliyet belgesi.
7. İkametgah (Yeni Tarihli) 
8. İşyerinizin antetli kağıdına INGILIZCE yazılmış vize talep dilekçesi ( Ofisimizden örnek talep edebilirsiniz. )
9. Vergi levhası fotokopisi
10. Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
11. İmza Sirküleri fotokopisi
12. Faaliyet Belgesi fotokopisi
13. Çalışanlar için Son 3 Aylık  Maaş Bordrosu
14. Şirketin banka hesap cüzdan fotokopisi
15. Otel ve uçak rezervasyonları
16. Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )

Konferans Vizesi
1.
 Pasaport (Enaz 1 yıl geçerli olmalıdır ) ,Eski pasaportlar (var ise)
2. Başvuru Formu ( Travel Terminal tarafından doldurulmaktadır.)
3. 2 adet Fotoğraf ( Arka fonu beyaz olmalıdır )
4. Hindistan'dan konferans düzenleyen kurumdan gelen açıklayıcı davet mektubu. Fax yada mail olabilir.
5. Konferansı düzenleyen kurumun Hindistan İçişleri Bakanlığı (MHA) ve Dışişleri Bakanlığı'dan (MEA) aldığı klirens belgesinin (yetki belgesi). Fax yada mail olabilir. 
6. Yerel sponsordan alınan,kişinin konferansa katılmasında bir sakınca olmadığını gösterir belge (Sakıncasızlık belgesi – No Objection Certificate).(Seyahat,işverene bağlı olmadan, kişinin kendi imkanlarıyla yapılıyorsa bu belgeye gerek yoktur.)
7.Otel ve uçak rezervasyonları
8. Vize Başvuru Hizmet Sözleşmesi imzalanmalıdır. ( Web sayfamızdan indirilmelidir )
HİNDİSTAN VİZESİ FİYAT LİSTESİ
Ülke Vize Süresi Vize Tipi Giriş Sayısı Vize Harcı Form Ücreti
HİNDİSTAN 6 Aya kadar Turistik 1 Girişli  43 USD  75 TL
HİNDİSTAN 6 Aya kadar  Konferans 1 Girişli  83 USD 75 TL
HİNDİSTAN 1 Yıla kadar Ticari Çok Giriş 123 USD 75 TL
 

HİNDİSTAN VİZESİ DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER
Önemli Uyarı :
Hindistan Vizesi 3 aşamalı bir işlem ile yapılmaktadır.
Aşağıda her aşama detaylı olarak sizi bilgilendirmek üzere aktarılmıştır.

1. Aşama ; Online Formunuzun doldurulması : ( Travel Terminal Tarafından gerçekleştirilir )

Yukarıda Belirtilen Form Ücreti; Hindistan vizesi başvuru için gerekli olan formun doldurulması için tahsil edilmektedir. Son derece karmaşık olan ve hakkınızda birçok bilginin gerekli olduğu bu formu hatasız doldurabilmemiz için seyahat danışmanımız size bir soru formu gönderecektir. Bu soru formunda yer alan tüm soruları yanıtladıktan vize@travelterminal mail adresine göndermeniz gerekmektedir. Formunuz tamamladıktan sonra size mail olarak ulaştırılacaktır. Bu mail geldikten sonra formunuz hazırlanarak bir diğer aşamaya geçilecektir. 

2. Aşama ; Randevu alınması ( Travel Terminal Tarafından gerçekleştirilir)
Formunuz doldurulduktan sonra Randevunuz alınarak işlemleriniz tamamlanır. Randevu günü ve saatinde yukarıda belirtilen evraklar ve vize harcınız ( Usd olarak ) ile birlikte konsoloslukta hazır bulunmanız gerekmektedir.

3. Aşama ; Konsoloslukta Vize Müracatı ve Harç ödemesi ( Sizin tarafınızdan gerçekleştirilecektir.)
Hindistan vizesi başvurusu için; Sizin adınıza doldurulan Başvuru formunuz ve diğer evraklarınız ile birlikte, randevu tarihinizde konsoloslukta hazır bulunmanız gerekmektedir. Hindistan Konsolosluğunda hiçbir firma sizin adına vize başvurunda bulunamamaktadır. Tüm Müracatçıların vize başvurusu esnasında şahsen konsoloslukta hazır bulunmaları gerekmektedir. Konsolosluk görevlisi ile yapılan mülakat neticesinde, vize verilip verilmeyeceğine Konsolosluk karar verecek ve size bildirecektir. Bu aşamda Konsolosluk harcınızı elden USD olarak teslim etmeniz ve parmak izi vermeniz gerekecektir. Vize başvurunuz kabul edildiği takdirde aynı gün öğleden sonra yada bir sonraki gün öğleden sonra saatlerinde tekrar sizin tarafınızdan pasaportunuz konsolosluktan teslim alınacaktır.


İstanbul Konsolosluğu Görev Bölgeleri:
Aydın, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Denizli, Edirne, İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Manisa, Muğla, Sakarya, Tekirdağ, Yalova.
Yukarıda yer alan iller haricinde ikamet ediyor veya çalışıyorsanız, başvurunuz, Ankara Hindistan Büyükelçiliğinden başvuru yapılması gerekmektedir. 
 
Fiyatlandırma Detayları ;
* Belirtilen fiyatlarımıza, Form doldurma hizmeti ve randevu hizmeti dahildir.
* Vize harç ödemeleri konsolosluğa Nakit USD olarak yapılmalıdır. 

Hindistan'nın, T.C. Pasaportları Vize uygulaması ;
Umuma Mahsus Pasaport ( Bordo Pasaport ) : Vize Gerekiyor.
Hususi Pasaport ( Yeşil Pasaport ) : Vize Gerekiyor.
Hizmet Pasaportu ( Gri Pasaport ) : Vize Gerekiyor.
Diplomatik Pasaport ( Kırmızı Pasaport ) : Vizeden Muaf.

Hindistan'a Uçak Bileti satın almak istiyorum;
Travel Terminal, tüm havayollarının biletlerini en ekonomik fiyatlara size sağlamaktadır. Seyahat danışmanlarımız kullandıkları uluslararası programlar sayesinde tüm uçuşları sizin için karşılaştırmakta ve sizin arzunuza, kriterlerinize göre uçuş sunmaktadırlar. Bu işlem için havayollarının belirlediği Bilet ve Hizmet bedeli dışında bir ücret talep edilmemektedir. Uçak bileti talepleriniz için iletişim hatlarımızı arayınız.

Hindistan'da Otel Rezervasyonu yapmak ve satın almak istiyorum;
Travel Terminal, gideceğiniz şehirde kalacağınız oteli zahmetsizce ve en ekonomik fiyatlara size sunabilmektedir. Seyahat danışmanlarımız kullandıkları uluslararası programlar sayesinde tüm müsait otelleri sizin için karşılaştırmakta ve sizin arzunuza, kriterlerinize göre otel sunmaktadırlar.  Otel Rezervasyonu talepleriniz için iletişim hatlarımızı arayınız.  

Hindistan Vize Başvuruları için özel uyarılar;

Vizeniz Çıkmadan Otel ve Uçak Bileti Satın Almayınız.
Konsolosluğa Vize başvurusu yapıldığında vize alınacağının garantisi hiçbir zaman yoktur. Vize vermek sadece Konsolosluğun insiyatifinde bir durumdur. Başvurunuz olumsuz sonuçlandığında yaptığınız tüm harcama boşa gider ve yanar. Olumlu sonuçlanan başvurularda da vize alım sürecinin öngörülen zamandan daha uzun sürme riski vardır. Bu nedenlerden ötürü Vize işlemleri bitmeden Asla Bilet ve Otel satın almayınız veya başka bir ülkeye kesin seyahat planı yapmayınız. Eğer promosyon fiyatlardan yararlanmak veya zorunlu durumlar nedeniyle Uçak bileti ve Otel satın almışsanız sorumluluğun size ait olduğunu hatırlatmak isteriz. Yukarıda belirttiğimiz risklerden dolayı Vize sonuçlanmadan satın aldığınız Bilet ve Otelinizi kullanamayacak duruma düşmeniz durumunda Travel Terminal sorumluluk kabul etmemektedir. Bu uyarımız vize müracatı yapan tüm misafirlerimiz tarafından okunmuş kabul edillir.

Yıpranmış Pasaportlara dikkat !
Yıpranmış yada tahrip olmuş pasaportları konsolosluk işleme almamaktadır. Vize tatbik edilmiş fakat yıpranmış bir pasaporta sahipseniz ülkeye girişte pasaport polislerinin pasaportunuzdaki yıpranmadan dolayı sizi bekletmesi ya da daha fazla bir inceleme tatbik etmesi olasıdır. Hatta sadece bu yüzden ülkeye giriş yapamayabilirsiniz.

Eski Pasaportlarınız da Vize işlemlerinde gerekebilmektedir !
Konsolosluk özellikle ilk defa vize tatbik edilecek ( boş ) pasaportlar da eski pasaportları da talep etmektedir. Başvurunuz bu şekilde olacak ise mutlaka eski pasaportlarınızı da gönderiniz.

Hindistan Hakkında Bilgi almak isterseniz; sitemizde HindistanSayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Hindistan Uçak Bileti almak isterseniz; sitemizde Uçak Bileti bölümünü ziyaret edebilirsiniz.
HİNDİSTAN VİZESİ VİZE İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ FORMLAR
Mail Grubuna Katıl
Travelterminal.net sitesinde yer alan tüm metin, resim ve içeriklerin hakları TEK TURIZM İNŞ.TESKT. SAN. ve TİC. Şirketine aittir. Hiç bir şekilde basılı veya elektronik bir ortamda izinsiz kullanılamaz veya kopyalanamaz. Tüm içerik bilgilendirme amaçlı olup değişiklik olması durumunda Travelterminal.net sorumlu tutulamaz.